Шаблон:Starbox character

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Пред да направите било какви измени на овој шаблон, ве молиме прво да ги продискутирате вашите намери на страницата за разговор на ВикиПроект Астрономски објекти. Благодариме.
Особености
Спектрален тип{{{class}}}
Привидна величина ({{{appmag_1_passband}}}){{{appmag_1}}}
Привидна величина ({{{appmag_2_passband}}}){{{appmag_2}}}
Привидна величина ({{{appmag_3_passband}}}){{{appmag_3}}}
Привидна величина ({{{appmag_4_passband}}}){{{appmag_4}}}
Привидна величина ({{{appmag_5_passband}}}){{{appmag_5}}}
Привидна величина ({{{appmag_6_passband}}}){{{appmag_6}}}
Привидна величина ({{{appmag_7_passband}}}){{{appmag_7}}}
Привидна величина ({{{appmag_8_passband}}}){{{appmag_8}}}
U−B боен показател{{{u-b}}}
B−V боен показател{{{b-v}}}
V−R боен показател{{{v-r}}}
R−I боен показател{{{r-i}}}
J−H боен показател{{{j-h}}}
J−K боен показател{{{j-k}}}
Променлив тип{{{variable}}}
Икона за документација Шаблонска документација[создај]