Шаблон:Pp-template

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Padlock.svg

Овој високоризичен шаблон е заштитен од уредување со цел да се спречи вандализам. (дневник на заштувања). Ве молиме дискутирајте ги измените во страницата за разговор или барајте отстранување на заштитата. Можете да користите {{editprotected}} на страницата за разговор за да побарате од администарторот да изврши уредување наместо вас.


  • Употребете {{pp-template}} за нормален шаблон
  • Употребете {{pp-template|small=yes}} само за икона на врвот

Овој шаблон не треба да се користи како блеф. Користете го само на ЦЕЛОСНО ЗАШТИТЕНИ страници. Имајте во предвид дека само администраторите можат да заштитуваат страници.


Padlock.svg
Шаблони за заштитување +/- Наполно Полу-
Спор: {{заштитено-спор}} Н/П
Вандализам: {{pp-vandalism}} {{pp-semi-vandalism}}
Високоприсутни шаблони: {{pp-template}} {{pp-semi-template}}
Страница за разговор на блокиран корисник: {{pp-usertalk}} {{pp-semi-usertalk}}
Мета на спамбот: Н/П {{pp-semi-spambot}}
Марионетирање: Н/П {{pp-semi-sock}}
Генерички (друга заштита): {{pp-protected}} {{pp-semi-protected}}
Scrutiny of the Office: {{pp-office}} Н/П
Заштита од преместување: {{pp-move}}
Овој шаблон ги категоризира страниците во Кат:Заштитени шаблони.