Шаблон:ПритТреска

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Димитровска, Олгица. Основни хидрографски карактеристики на притоките на реката Треска. „Географски разгледи“ (Скопје: Македонско географско друштво) том  2012 (46): 37-49. ISSN 1409-908X. http://www.igeografija.mk/MGD/Razgledi-46-2012/03-Dimitrovska_Pritoki%20Treska.pdf. 

Икона за документација Шаблонска документација[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Шаболонов е наменет за наведување на написот Основни хидрографски карактеристики на притоките на реката Треска од Олгица Димитровска во „Географски разгледи“.

Употреба[уреди извор]

Вметнете го следново во текстот кајшто сакате да го ставите наводот, и пополнете барем еден од параметрите.

<ref name="ПритТреска">{{ПритТреска}}</ref>