Шаблон:Отоманско Царство

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Како да го прилагодувате приказот на шаблонот
  • Користете {{Отоманско Царство |collapsed}}  за шаблонов да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Отоманско Царство |expanded}}  за шаблонов да се прикаже во раширена (полна) состојба.
  • Користете {{Отоманско Царство |autocollapse}}  за шаблонов да се прикаже во скриена состојба само ако има друг ваков хоризонтален шаблон на страницата.
  • Ако не е поинаку зададено (проверете го параметарот state во кодот на шаблонот), самосклопувањето ќе биде стандарден начин на приказ.