Шаблон:Општи највисоки домени

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Како да го прилагодувате приказот на шаблонот
  • Користете {{Општи највисоки домени |state=collapsed}}  за шаблонов да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Општи највисоки домени |state=expanded}}  за шаблонов да се прикаже во раширена (полна) состојба.
  • Користете {{Општи највисоки домени |state=autocollapse}}  за шаблонов да се прикаже во скриена состојба само ако има друг ваков хоризонтален шаблон на страницата.
  • Ако не е поинаку зададено (проверете го параметарот state во кодот на шаблонот), самосклопувањето ќе биде стандарден начин на приказ.
  • This template uses {{Navbox with collapsible groups}}. To show a particular section of the template while leaving the other sections collapsed, use: {{Општи највисоки домени |Section}} where Section is one of "Тековни" or "Предложени". (Omit any speech or quote marks.)