Шаблон:Математичка физика

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Икона за документација Шаблонска документација
 • Шаблонов содржи расклопни списоци со {{расклопен список}}. По основно, сите списоци се склопени.
  За списокот да се прикаже расклопен (отворен), применете го {{Математичка физика |expanded=all}}
  (или, ако е овозможено, {{Математичка физика |all}}, т.е. без „expanded=“).
  За да се прикажува расклопен даден список, а другите да останат затворени,
  use {{Математичка физика |expanded=име на списокот}} (или, ако е овозможено, {{Математичка физика |име на списокот}} )
  каде име на списокот е едно од следниве:
  "Електростатика", "Магнетостатика", "Електродинамика", "Мрежа", "Коваријанса", "Научници"
  (изоставете ги наводниците).