Шаблон:Карта на светот со врски

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на: содржини, барај
·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·
85°
80°
75°
70°
65°
60°
55°
50°
45°
40°
35°
30°
25°
20°
15°
10°
10°
15°
20°
25°
30°
35°
40°
45°
50°
55°
60°
65°
70°
75°
80°
85°
Köppen-vereinfacht.svg
·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·.. ..·

<!—Индиски Океан-->

<!—Мали Антили: Антигва и Барбуда, Барбадос, Доминика, Гренада, Света Луција, Свети Винсент и Гренадините, Тринидад и Тобаго-->

{{Карта на светот со врски/rect|69|89|text=[[Краснојарски крај|Краснојарск]|size=100%}}

<!—најголеми градови; 30M=100%, 20M=81%, 10M=58%, 7M=48%-->

Поврзано[уреди извор]

Портал „Атлас