Шаблон:Добитници на Златен венец

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на: содржини, барај
Како да го прилагодувате приказот на шаблонот
  • Користете {{Добитници на Златен венец |state=collapsed}}  за шаблонов да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Добитници на Златен венец |state=expanded}}  за шаблонов да се прикаже во раширена (полна) достојба.
  • Користете {{Добитници на Златен венец |state=autocollapse}}  за шаблонов да се прикаже во скриена состојба само ако има друг ваков хоризонтален шаблон на страницата.
  • Ако не е поинаку зададено (проверете го параметарот state во кодот на шаблонот), автосклопувањето ќе биде стандарден начин на приказ.