Шаблон:Втора светска војна

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Padlock.svg

Овој високоризичен шаблон е заштитен од уредување со цел да се спречи вандализам. (дневник на заштувања). Ве молиме дискутирајте ги измените во страницата за разговор или барајте отстранување на заштитата. Можете да користите {{editprotected}} на страницата за разговор за да побарате од администарторот да изврши уредување наместо вас.

Како да го прилагодувате приказот на шаблонот
  • Користете {{Втора светска војна |collapsed}}  за шаблонов да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Втора светска војна |expanded}}  за шаблонов да се прикаже во раширена (полна) состојба.
  • Користете {{Втора светска војна |autocollapse}}  за шаблонов да се прикаже во скриена состојба само ако има друг ваков хоризонтален шаблон на страницата.
  • collapsed е наместено на ќе биде стандарден начин на приказ.