Шаблон:Автотаксономија/Слезови (потфамилија)

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
Царство: Растенија [Таксономија; уреди]
клад: Скриеносеменици [Таксономија; уреди]
клад: Евдикоти [Таксономија; уреди]
клад: Јадрени евдикоти [Таксономија; уреди]
клад: Розиди [Таксономија; уреди]
клад: Еурозиди II [Таксономија; уреди]
Ред: Слезовидни [Таксономија; уреди]
Потсемејство: Слезови (потфамилија) [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот Слезови (потфамилија). Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Слезови (потфамилија)“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Слезови (Таксономијауреди)
Ранг: subfamilia (се прикажува како Потсемејство)
Врска: Слезови (потфамилија) (води кон Слезови (потфамилија))
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? не.
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.