Шаблон:Автотаксономија/Двострано симетрични

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Еднокамшични [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Заднокамшични [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Целовидни [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Кончести животни [Таксономија; уреди]
Царство: Животни [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Двострано симетрични [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот Двострано симетрични животни|Двострано симетрични. Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Двострано симетрични животни|Двострано симетрични“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Ткивни животни (Таксономијауреди)
Ранг: unranked (се прикажува како (нерангирано))
Врска: Двострано симетрични животни|Двострано симетрични (води кон Двострано симетрични животни)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? не.
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.