Шаблон:Автотаксономија/Гинка

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
Царство: Растенија [Таксономија; уреди]
Оддел: Гинкови [Таксономија; уреди]
Класа: Гинкови [Таксономија; уреди]
Семејство: Гинка [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Гинковидни (Таксономијауреди)
Ранг: familia (се прикажува како Семејство)
Врска: Гинка (води кон Гинка)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.