Шаблон:Јс-стара

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на: содржини, барај
Јавна сопственост
Оваа слика е во јавна сопственост бидејќи авторското право над неа истекло во Соединетите Американски Држави и сите други земји со период на заштита со период на заштита на авторски права во текот на животот на авторот плус 100 години или помалку.