Топер

Од Википедија — слободната енциклопедија

Топер — македонска издавачка куќа, со седиште во Скопје.

Организација и менаџмент[уреди | уреди извор]

Издавачката куќа „Топер“ е организирана како друштво со ограничена одговорност со едно лице (ДООЕЛ). Нејзиното седиште се наоѓа на улицата „Страшо Пинџур“ бр. 7, во Скопје. Директор на „Топер“ е Томислав Станоевиќ, а уредник е Ирена Станоевиќ.

Издавачка дејност[уреди | уреди извор]

Наводи[уреди | уреди извор]

  1. Александра Филиповска, Митски суштества, Топер, Скопје, 2013.
  2. Гијом Мисо, Централ парк. Скопје: Топер, 2015.