Стави лајк на сопствениот живот

Од Википедија — слободната енциклопедија

Стави лајк на сопствениот живот - збирка поезија на македонската поетеса Ана Бунтеска, објавена од издавачката куќа „Матица македонска“ во 2015 година.

Опис на книгата[уреди | уреди извор]

Збирката содржи вкупно 96 песни. Лектурата ја направил Здраво Ќорвезировски, а електронската реализација е дело на Методија Николовски. Книгата, со обем од 200 страници и со димензии од 21 сантиметар, не е каталогизацирана, а ја има меѓународната ознака ISBN 978-608-10-0453-3.[1]

Наводи[уреди | уреди извор]

  1. Ана Бунтеска, Стави лајк на сопствениот живот. Скопје: Матица Македонска, 2015.