Список на извршници на OAuth

Прелистај извршници на OAuth
Назив на извршникот
SWViewer
Потрошувачка верзија
1.4
Верзија на протоколот на OAuth
OAuth 1.0a
Издавач
Iluvatar
Статус
одобрен
Опис
App to monitor the recent changes of a wiki's in real-time. For more details, see https://meta.wikimedia.org/wiki/SWViewer
Применлив проект
Сите проекти на ова мрежно место
URL за повикување на OAuth
https://swviewer.toolforge.org/php/oauth.php
Овозможи му на потрошувачот да укаже повратен повик во барањата и погоре да користи URL за повратен повик како задолжителна претставка.
Не
Применливи доделувања
  • Вршење на активности од голем обем
Високообемно уредување
  • Опходување со страници
Менување постоечки страници; Создавање, уредување и преместување страници
  • Вршење на административни дејства
Отповикување на промени во страници