Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Unbuttered Parsnip
  • Зачленет: 10:08, 1 септември 2012 (пред 7 години)
  • Вкупно уредувања: 18.585
  • Број на приврзани сметки: 58
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
als.wikipedia.org10:14, 23 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org06:05, 10 април 2013создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org02:26, 9 април 2013создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org07:48, 28 ноември 2012создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org08:14, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)451
da.wikipedia.org08:16, 12 декември 2014создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org05:26, 16 ноември 2012создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org19:01, 2 ноември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org10:08, 1 септември 2012домашно вики(?)Блокиран засекогаш.
Причина: {{checkuserblock-account}}: Please see: Wikipedia:Sockpuppet investigations/Unbuttered Parsnip
  • уредување (на цело вики)
  • создавањето на кориснички сметки е блокирано
15.948
en.wikibooks.org08:14, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org08:14, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org08:14, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org08:14, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org08:14, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org03:25, 10 декември 2012создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org10:10, 1 септември 2012создадена со најавување(?)6
eo.wikipedia.org16:43, 24 октомври 2015создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org12:25, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)2
es.wikisource.org12:48, 27 ноември 2012создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org01:48, 25 ноември 2012создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org12:15, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org07:08, 10 јануари 2013создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org07:21, 9 март 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org09:39, 20 ноември 2012создадена со најавување(?)1
gu.wikipedia.org05:48, 12 март 2015создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:10, 25 октомври 2015создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org08:14, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org11:43, 4 април 2013создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org02:16, 11 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org19:21, 4 јули 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org02:54, 7 февруари 2015создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org12:34, 19 јули 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org08:14, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org08:14, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)9
mk.wikipedia.org11:31, 17 март 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org09:08, 14 декември 2012создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org17:52, 21 октомври 2015создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org01:43, 13 март 2015создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org14:14, 4 декември 2012создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org22:20, 27 јуни 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org23:30, 13 април 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org15:53, 11 април 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org13:53, 10 март 2013создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org17:08, 3 ноември 2015создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org16:02, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org18:56, 5 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikisource.org01:30, 15 декември 2012создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org08:14, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org07:30, 13 декември 2012создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org07:47, 28 ноември 2012создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org12:15, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org05:24, 9 ноември 2012создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org12:16, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org10:54, 14 јуни 2013создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org08:14, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)2.166
wo.wikipedia.org11:03, 8 декември 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org07:02, 6 јули 2013создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org07:54, 18 март 2013создадена со најавување(?)0