Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: MkEditor12
  • Зачленет: 20:11, 4 март 2016 (пред 3 години)
  • Вкупно уредувања: 67
  • Број на приврзани сметки: 29
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org00:54, 1 јули 2017создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
Причина: اسم مستخدم غير مقبول
  • уредување (на цело вики)
  • оневозможено автоблокирање
0
be.wikipedia.org13:00, 7 март 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org17:53, 30 октомври 2016создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org16:08, 29 октомври 2016создадена со најавување(?)3
cu.wikipedia.org17:42, 11 февруари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org16:20, 8 јули 2017создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org12:54, 26 јули 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:11, 4 март 2016нова сметка(?)8
en.wiktionary.org15:44, 26 септември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org17:34, 31 август 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org10:29, 5 март 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org16:03, 8 јули 2017создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org21:43, 3 јуни 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org20:11, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org20:11, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org20:11, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org20:15, 4 март 2016создадена со најавување(?)42
pl.wikipedia.org12:37, 7 март 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org00:54, 1 јули 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org16:31, 29 октомври 2016создадена со најавување(?)1
sh.wikipedia.org16:24, 8 јули 2017создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org10:27, 5 март 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org17:40, 23 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org18:31, 11 јануари 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org13:00, 7 март 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org18:00, 14 септември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org10:45, 15 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org12:06, 24 јули 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org16:29, 29 октомври 2016создадена со најавување(?)13