Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: General Ization
  • Зачленет: 00:28, 22 јануари 2011 (пред 9 години)
  • Вкупно уредувања: 133.764
  • Број на приврзани сметки: 68
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org22:13, 13 октомври 2013создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org03:14, 29 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org02:04, 30 декември 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org19:47, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org03:41, 21 август 2011создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org02:37, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org00:28, 22 јануари 2011потврдено со лозинка(?)542
da.wikipedia.org06:35, 2 јануари 2014создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org00:19, 14 октомври 2013создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org00:33, 14 октомври 2013создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org01:41, 2 декември 2013создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org12:27, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org00:28, 22 јануари 2011домашно вики(?)133.158autoreviewer, extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org01:24, 12 август 2011создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org01:24, 12 август 2011создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org01:24, 12 август 2011создадена со најавување(?)3
en.wikisource.org01:24, 12 август 2011создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org01:24, 12 август 2011создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org17:38, 13 јуни 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org01:24, 12 август 2011создадена со најавување(?)3
es.wikipedia.org02:05, 16 октомври 2013создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org03:52, 3 декември 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:25, 27 ноември 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org22:12, 22 септември 2013создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org19:57, 22 септември 2013создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org16:47, 18 септември 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org01:24, 12 август 2011создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org05:09, 3 јули 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org02:16, 25 јули 2011создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org14:14, 18 септември 2017создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org03:08, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org02:26, 14 август 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org01:24, 12 август 2011создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org01:24, 12 август 2011создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org02:09, 30 декември 2013создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org19:49, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org19:12, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org14:33, 10 март 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org02:52, 18 април 2015создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org05:22, 21 мај 2017создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org19:51, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org02:09, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org19:56, 22 септември 2013создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org19:48, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org03:38, 27 септември 2013создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org19:27, 28 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org02:05, 30 декември 2013создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org00:06, 12 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org19:15, 29 септември 2013создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org01:02, 6 октомври 2014создадена со најавување(?)2
simple.wiktionary.org12:28, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org18:09, 23 ноември 2016создадена со најавување(?)0
wikisource.org01:39, 22 октомври 2013создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org01:24, 12 август 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org00:02, 6 јуни 2014создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org19:53, 11 април 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org15:00, 7 август 2018создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org14:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org16:47, 15 ноември 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org23:46, 30 мај 2015создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org22:32, 18 јуни 2016создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org04:11, 24 мај 2014создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org04:33, 13 мај 2013создадена со најавување(?)54
wikimania2014.wikimedia.org14:18, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org18:01, 20 декември 2015создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org13:13, 5 јули 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org06:26, 5 јуни 2016создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org04:45, 21 јуни 2015создадена со најавување(?)0