Подигања на Wikimk

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа службена страница ги прикажува сите подигнати податотеки.

Список на податотеки
Датум Име Минијатура Големина Опис
20:50, 23 август 2009 Banknota od 50 franci.jpg (податотека) 82 КБ {{Пари}} {{Податоци за неслободна слика |Опис = Банкнота од 50 француски франци |Извор = http://www.geocities.com/uday973/international_curr.html |Дел =
18:46, 6 јануари 2009 Wikipedia MK5.gif (податотека) 9 КБ  
23:07, 5 јануари 2009 Wikipedia MK1.gif (податотека) 14 КБ  
15:56, 5 јануари 2009 Wikipedia MK2.gif (податотека) 13 КБ