Список на податотеки

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа службена страница ги прикажува сите подигнати податотеки.

Список на податотеки
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница
Датум Име Минијатура Големина Опис
22:27, 30 март 2019 Мемо Сулејманов.jpg (податотека) 89 КБ  
11:18, 22 февруари 2018 СeМакедонски Национален Совет.JPG (податотека) 250 КБ  
10:43, 8 февруари 2018 Света Босилка.jpg (податотека) 11 КБ  
15:05, 17 јануари 2018 Јассумкрал.png (податотека) 57 КБ  
18:50, 6 декември 2017 Лого МТЧаир.png (податотека) 115 КБ  
21:07, 27 октомври 2017 Hero1983.jpg (податотека) 41 КБ  
20:36, 25 октомври 2017 Македонска филхармонија-Лого.png (податотека) 8 КБ == Опис == {{Податоци за неслободна слика |Опис = Лого на Македонската филхармонија |Извор = Векторизација на слик...
11:47, 11 октомври 2017 Globočica 1962.JPG (податотека) 143 КБ  
23:25, 12 јули 2017 Kenan Omot.jpg (податотека) 18 КБ  
19:15, 4 март 2017 МОБ-Лого.svg (податотека) 13 КБ  
17:44, 1 април 2016 ИСК.jpg (податотека) 32 КБ  
11:02, 24 октомври 2015 Мара ѓорѓевиќ.gif (податотека) 61 КБ  
14:27, 25 март 2015 Археомак 2.0 графички знак (фурна).png (податотека) 2 КБ {{Слика-опис |Опис=Графички знак за градиште наменет за картата на археолошки локалитети, дел од проектот [[Википедија:Проект:Археомак_2.0...
22:17, 24 ноември 2013 Logo of mk JOC.jpg (податотека) 188 КБ апдејт
11:59, 26 мај 2013 TheShadowOfTheWind.jpg (податотека) 17 КБ  
12:05, 15 април 2013 Srd logo.jpg (податотека) 16 КБ  
12:58, 17 март 2013 Teledom logo.jpg (податотека) 73 КБ  
17:58, 5 март 2013 Ф-13.png (податотека) 3 КБ  
17:57, 23 февруари 2013 DFJ marka ASNOM.jpg (податотека) 177 КБ {{Слика-опис |Опис=Поштенска марка на ДФЈ издедан во 1944 во чест на годишнината од АСНОМ на која пишува „Антифашистичко Собрание на Народно...
17:36, 23 февруари 2013 Skopsko 1940-1970.jpg (податотека) 39 КБ {{Слика-опис |Опис=Скопско пиво (1940-1970) |Извор=https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/321002_10151363907262138_1159854492_n.jpg |Датум=? |Автор=непознат |Други_верзии= }} {{...
16:58, 23 февруари 2013 Prespa turizam od 1958.jpg (податотека) 74 КБ {{Слика-опис |Опис=Рекламен постер за Преспанскиот туризам од 1958 година |Извор=https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/735205_10151363902877138_1443475011_n.jpg |Датум= ...
22:09, 4 февруари 2013 ESRA logo.jpeg (податотека) 11 КБ  
14:53, 2 февруари 2013 TIRZ Tetovo mapa.jpg (податотека) 159 КБ  
21:21, 1 ноември 2012 Лого на Канал 8.jpg (податотека) 28 КБ  
10:17, 13 октомври 2012 Angry Again clip.ogg (податотека)
253 КБ  
10:15, 13 октомври 2012 Hangar 18 sample clip.ogg (податотека)
558 КБ  
10:12, 13 октомври 2012 Last Rites-Loved to Death demo sample.ogg (податотека)
479 КБ  
10:17, 21 мај 2012 Nestlé.png (податотека) 149 КБ  
23:00, 8 мај 2012 Gimnaziha Algoritan.jpg (податотека) 23 КБ  
23:08, 5 мај 2012 SOKOM.jpg (податотека) 18 КБ  
18:55, 1 мај 2012 Pink-15.jpg (податотека) 16 КБ  
22:35, 28 април 2012 Milan firfov.jpg (податотека) 4 КБ == Опис == {{Слика-инфо | Опис = Портрет на Милан Фирфов | Извор = Македонска енциклопедија | Датум = непознат | Автор = непознат ...
22:29, 28 април 2012 Danka firfova.jpg (податотека) 19 КБ == Опис == {{Слика-инфо | Опис = Портрет на Данка Фирфова | Извор = http://www.novamakedonija.com.mk/Uploads/News/danka.jpg | Датум = непознат | Автор = неп...
00:41, 7 април 2012 Zlatna Z.jpg (податотека) 18 КБ {{Слика-опис |Опис= |Извор=http://www.macedoniancross.com.mk/UserFiles/Image/home/Zlatna_Z.jpg |Датум= |Автор=~~~ |Други_верзии= }}
11:04, 19 март 2012 Logo Katastar.png (податотека) 267 КБ http://www.katastar.gov.mk/userfiles/image/novosti/Logo_Katastar.png
23:43, 18 март 2012 КАНАЛ ВИЗИЈА.jpg (податотека) 14 КБ https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/320350_214936378562247_100001376609081_530493_1439964_n.jpg
00:14, 24 февруари 2012 Viola-allchariensis mk.jpeg (податотека) 21 КБ  
22:17, 11 декември 2011 FK Pobeda - Valandovo.jpg (податотека) 6 КБ  
23:14, 7 декември 2011 Гоце Арнаудов.jpg (податотека) 39 КБ  
13:34, 4 декември 2011 Samoil dukovski.jpg (податотека) 27 КБ  
23:54, 30 септември 2011 Popis 2011 logo.jpg (податотека) 6 КБ http://www.mia.com.mk/image1.jsp?slikaid=87176411
11:06, 21 август 2011 Социјалистичка Зора.jpg (податотека) 17 КБ  
10:14, 21 август 2011 Skopska Scena 1936.jpg (податотека) 48 КБ  
18:49, 4 август 2011 Кирил Симоновски - Џина.jpg (податотека) 29 КБ  
17:57, 1 август 2011 Προε τη νίκη.jpg (податотека) 41 КБ http://novamakedonija.com.mk/Uploads/News/Scan[12].jpg
12:41, 24 јули 2011 Споменик на Олга Мицеска.jpg (податотека) 49 КБ  
12:12, 10 јули 2011 Big17jv8.jpg (податотека) 58 КБ  
12:10, 10 јули 2011 Big20zu5.jpg (податотека) 61 КБ  
11:53, 10 јули 2011 Daf rishon.jpg (податотека) 120 КБ  
12:59, 6 јуни 2011 LogoEPM.gif (податотека) 3 КБ  
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница