Подигања на INkubusse

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа службена страница ги прикажува сите подигнати податотеки.

Список на податотеки
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница
Датум Име Минијатура Големина Опис
20:55, 16 јули 2010 Grand Theft Auto IV coverart.jpg (податотека) 60 КБ == Лиценца == {{Неслободен омот на игра|PlayStation 3|Windows|Xbox 360}} == Податоци за сликата за фер употреба == {{Податоци за неслободна слика |Опис = О
00:59, 12 јули 2010 Half-Life Series Logo.png (податотека) 8 КБ == Објаснување за неслободна употреба == {{лого офу |Article = Half-Life (серијал) |Use = Brand |Source = интернет (широко достапна) |Used for
00:32, 11 јули 2010 Snow Leopard Desktop.png (податотека) 378 КБ == Објаснување за неслободна употреба == {{лого офу |Article = Mac OS X |Use = Org |Source = видете en:File:OSXLeopard.svg |Used for = Mac OS X |Owner
19:55, 10 јули 2010 OSXLeopard.svg (податотека) 2 КБ == Објаснување за неслободна употреба == {{лого офу |Article = Mac OS X |Use = Org |Source = видете en:File:OSXLeopard.svg |Used for = Mac OS X |Owner
02:57, 10 јули 2010 Microsoft XBOX.svg (податотека) 14 КБ  
02:02, 10 јули 2010 PlayStation 2 logo.svg (податотека) 9 КБ == Објаснување за неслободна употреба == {{лого офу |Article = PlayStation 2 |Use = Org |Source = en:File:PlayStation 2 logo.svg преку [[:fi:Kuva:PlayStation 2-n logo.sv
04:21, 8 јули 2010 Rockstar Games logo.svg (податотека) 7 КБ == Објаснување за неслободна употреба == {{лого офу |Article = Rockstar Games |Use = Org |Source = Направено од en:User:Asenine врз основа на логот
20:17, 4 јули 2010 RenderwareLogo.JPG (податотека) 4 КБ {{лого офу | Article = Renderware | Use = Infobox <!-- ADDITIONAL INFORMATION --> | Used for = | Owner = | Website = http://www.renderware.com/ | History = | Commentary = <!
14:57, 4 јули 2010 GTA1 PC in-game screenshot.png (податотека) 89 КБ __NOTOC__ == Податоци за сликата за фер употреба == {{Податоци за неслободна слика |Опис = Екранска снимка на видеоиграта ''[[Grand Theft Auto (видеои�
12:43, 4 јули 2010 FarCry2 env2.png (податотека) 362 КБ __NOTOC__ == Податоци за сликата за фер употреба == {{Податоци за неслободна слика |Опис = Екранска снимка на видеоиграта ''Far Cry 2''. |Извор
23:48, 3 јули 2010 Dropbox logo.png (податотека) 6 КБ {{SVG|фер употреба}} {{logo fur | Article = Dropbox (услуга) | Use = Infobox <!-- ADDITIONAL INFORMATION --> | Used for = | Owner = | Website = dropbox.com | History = |
06:15, 28 јуни 2010 IGN Logo.jpg (податотека) 22 КБ == Објаснување за неслободна употреба == {{лого офу |Article = IGN |Use = Org |Source = http://uk.ign.com/ |Used for = IGN |Owner = |Website =
18:39, 27 јуни 2010 Quake2b.jpg (податотека) 85 КБ __NOTOC__ == Податоци за сликата за фер употреба == {{Податоци за неслободна слика |Опис = Екранска снимка на видеоиграта ''Quake 2''. |Извор
04:45, 27 јуни 2010 Ealogo.svg (податотека) 13 КБ == Објаснување за неслободна употреба == {{лого офу |Article = Electronic Arts |Use = Infobox |Source = префрлено од [http://en.wikipedia.org en.wikipedia.org] ([[:en:F
01:57, 27 јуни 2010 Ubisoft.svg (податотека) 67 КБ == Објаснување за неслободна употреба == {{лого офу |Article = Ubisoft |Use = Org |Source = www.ubisoft.com и brandsoftheworld.com |Used for = Ubisoft |Owner
03:13, 26 јуни 2010 Cod4 game engine.jpg (податотека) 13 КБ __NOTOC__ == Податоци за сликата за фер употреба == {{Податоци за неслободна слика |Опис = Екранска снимка од играта ''Call of Duty 4'' што ја прика
01:38, 26 јуни 2010 Idlogo.jpg (податотека) 8 КБ {{лого офу | Article = Id Software | Use = Infobox <!-- ADDITIONAL INFORMATION --> | Used for = | Owner = | Website = http://www.idsoftware.com/ | History = | Commentary = <
04:51, 25 јуни 2010 EF2 Romulans.jpg (податотека) 66 КБ __NOTOC__ == Податоци за сликата за фер употреба == {{Податоци за неслободна слика |Опис = Екранска снимка од видеоиграта ''Star Trek: Elite Force II'' |
04:50, 25 јуни 2010 Quake III Arena q3dm0.png (податотека) 504 КБ __NOTOC__ == Податоци за сликата за фер употреба == {{Податоци за неслободна слика |Опис = Екранска снимка од видеоиграта ''Quake III Arena'' |Извор
04:46, 25 јуни 2010 Id Tech 3 logo.png (податотека) 84 КБ {{лого офу | Article = id Tech 3 | Use = Product <!-- ADDITIONAL INFORMATION --> | Used for = | Owner = ''id Software'' | Website = | History = | Commentary = <!--OVERRI
02:31, 25 јуни 2010 Treyarch.png (податотека) 13 КБ {{лого офу | Article = Treyarch | Use = Infobox <!-- ДОДАТНИ ИНФОРМАЦИИ --> | Used for = препознавање на темата на статијата (компанијата) | Owner
00:37, 25 јуни 2010 Terminator1984movieposter.jpg (податотека) 29 КБ {{Објаснување за неслободна употреба | Description = Ова е плакат за филмот „Терминатор“. Авторските права веројатно ги поседува дистрибуеро�
02:15, 24 јуни 2010 Mafia-CoLH Street.jpg (податотека) 31 КБ __NOTOC__ == Податоци за сликата за фер употреба == {{Податоци за неслободна слика |Опис = Екранска снимка на видеоиграта ''[[Mafia: The City of Lost Heaven]
13:43, 23 јуни 2010 MW2 screen 1.PNG (податотека) 251 КБ __NOTOC__ == Податоци за сликата за фер употреба == {{Податоци за неслободна слика |Опис = Екранска снимка на видеоиграта ''[[Call of Duty: Modern Warfare 2]
17:32, 11 јуни 2010 Replace this image male.svg (податотека) 26 КБ  
11:00, 9 јуни 2010 Ring Road (song).jpg (податотека) 6 КБ За повеќе информации видете на [http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=File:Ring_Road_(song).jpg&oldid=342546827 англиската верзија]. {{Албумнасловна}} Категорија:Underworld
09:17, 9 јуни 2010 Infinity Ward Logo.png (податотека) 12 КБ == Објаснување за неслободна употреба == {{лого офу |Article = Infinity Ward |Use = Org |Source = http://www.infinityward.com/ |Used for = |Owner = |Webs
04:31, 9 јуни 2010 DoomII coop.png (податотека) 73 КБ __NOTOC__ == Податоци за сликата за фер употреба == {{Податоци за неслободна слика |Опис = Екранска снимка од видеоиграта ''Doom II''. Прикажан �
01:08, 7 јуни 2010 Doom ingame 2.png (податотека) 26 КБ __NOTOC__ == Податоци за сликата за фер употреба == {{Податоци за неслободна слика |Опис = Екранска снимка на видеоиграта ''[[Doom (видеоигра)|Doom]
00:31, 7 јуни 2010 Cod3 box.jpg (податотека) 96 КБ == Лиценца == {{Неслободен омот на игра}} == Податоци за сликата за фер употреба == {{Податоци за неслободна слика |Опис = Омот на Call of Duty 3. |И
14:15, 30 јуни 2008 Detroit Pistons logo.svg (податотека) 65 КБ {{неслободно лого}} {{лого офу | Article = Детроит Пистонс | Use = Infobox | Used for = | Owner = | Website = | History = | Commentary = | Descr
01:01, 28 јуни 2008 Goering1932.jpg (податотека) 67 КБ {{Слика-инфо | Опис = Официјален портрет на Херман Геринг | Извор = Фотографија од Хајнрих Хофман, официјален портрет, 1935 | Датум
17:20, 27 јуни 2008 DFBEagle.svg (податотека) 309 КБ {{Неслободно лого}} {{лого офу | Article = Национален фудбалски тим на Германија | Use = Infobox | Used for = | Owner = | Website = http://www.d
17:23, 17 јуни 2008 Metropolis-new-tower-of-babel.png (податотека) 98 КБ ==Опис== Скриншот од филмот Метрополис од 1927 година. ==Лиценца== {{Неслободен филмски скриншот}} {{Објаснување за неслободн�
18:11, 15 јуни 2008 Stefan Hadzi-Nikolov.jpg (податотека) 11 КБ {{Слика-инфо | Опис = Фотографија од Стефан Хаџи-Николов | Извор = Од [http://www.utrinski.com.mk/ официјалниот сајт] на „Утрински Весник“ [http://217
03:54, 12 јуни 2008 Netherlands national football team logo.png (податотека) 77 КБ ==Опис== Лого на фудбалската репрезентација на Холандија. ==Лиценца== {{неслободно лого}} {{фер употреб
23:47, 11 јуни 2008 Bronze medal icon.svg (податотека) 314 бајти == Опис == Икона што претставува бронзен медал. == Лиценца == {{јд-корисник|Andrwsc|en}}
23:46, 11 јуни 2008 Silver medal icon.svg (податотека) 314 бајти == Опис == Икона што претставува сребрен медал. == Лиценца == {{јд-корисник|Andrwsc|en}}
23:32, 11 јуни 2008 Gold medal icon.svg (податотека) 314 бајти  
17:55, 10 јуни 2008 Munich 1 Poster.jpg (податотека) 98 КБ == Опис == Плакат за филмот Минхен, дистрибуиран од Universal Pictures во 2005. == Лиценца == {{Филмски плакат}} {{Објаснување за неслободн
17:51, 10 јуни 2008 Georgia rule.jpg (податотека) 90 КБ == Опис == Плакат за филмот Правилата на Џорџија, дистрибуиран од Universal Pictures во 2007. == Лиценца == {{Филмски плакат}} {{Објаснување за неслобод
17:46, 10 јуни 2008 Zodiac32432.jpg (податотека) 58 КБ == Опис == Плакат за филмот Зодијак, дистрибуиран од Paramount Pictures и Warner Bros. во 2007. == Лиценца == {{Филмски плакат}} {{Објаснување
06:39, 10 јуни 2008 NirvanaNevermindalbumcover.jpg (податотека) 11 КБ ==Опис== Насловна на албумот ''Nevermind'' на Nirvana. Прикажано е бебе со банкнота од еден долар. Бебето е тогаш три-годишнио�
17:55, 4 јуни 2008 Sanatorium-no-more.jpg (податотека) 31 КБ == Опис == Промотивна фотографија на групата Санаториум за албумот ''No More'', 1996. Од лево кон десно: Црни, Шпирт, Рус,
17:28, 31 мај 2008 Dom zname.jpg (податотека) 18 КБ ==Опис== Знаме на политичката партија Демократска обнова на Македонија од [http://www.dom.org.mk/ официјалниот веб-сајт] на партијата. ==Лиценца== {{ло
02:08, 30 мај 2008 X mark 18x18 04.gif (податотека) 146 бајти ==Опис== Опис од en:User:Tarikash: ''Created by me. Please use it properly. GIF. Transparent background. 18x18px. 72px/inch. This picture is normal or narrower version of this "X mark" Image:X_mark_18x18_02.gif. ~ [[:en:User:Tarikash|T
01:52, 30 мај 2008 Check mark 23x20 04.svg (податотека) 314 бајти == Опис == Првично подигната како Check_mark_23x20_04.gif од страна на en:User:Tarikash со коментар „Ова е нормалната верзија на „знакот за штиклирање“ од о
13:53, 27 мај 2008 KISS logo.png (податотека) 24 КБ ==Опис== Логото на ''Kiss (музичка група)''. Логото на ''Kiss'' е регистриран заштитен знак, © 2006 Kiss Catalog Ltd. {{Објаснување за неслободна употреба | Descr
13:05, 25 мај 2008 Strasho Angelovski.jpg (податотека) 6 КБ {{Слика-инфо | Description = Страшо Ангеловски | Source = од архивите на http://www.makedonskosonce.com | Date = 2002 | Author = | Permission = {{Слободна употреба}} }}
17:26, 18 мај 2008 Sexandthecity movie poster.jpg (податотека) 24 КБ == Опис == {{Објаснување за неслободна употреба |Article=Сексот и градот (филм) |Description=Филмски плакат за ''Сексот и градот'' |Source=''New Line Cinema'' |Portion= |Low_r
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница