Подигања на EfkoMKD

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа службена страница ги прикажува сите подигнати податотеки.

Список на податотеки
Датум Име Минијатура Големина Опис
11:25, 14 април 2009 Michael Cretu.jpg (податотека) 84 КБ Michael Cretu - Enigma (music project)
13:49, 13 април 2009 Македонска пошта 2008 дизајн.jpg (податотека) 175 КБ Новата поштенска марка посветена на Тетово. „Македонски пошти 2008“.
11:56, 13 април 2009 Lembapeople.jpg (податотека) 14 КБ Ba-Lemba people.
11:43, 31 март 2009 Say Macedonia.svg (податотека) 8 КБ видлива долна линија
23:56, 13 февруари 2009 A120 logo.png (податотека) 45 КБ Alcohol 120%, is a powerful Windows CD and DVD burning software that makes it easy to create backups of DVDs* and CDs. In addition, the program lets you store your most used CDs as images on your computer, so you can call them up at the click of a button.
13:51, 14 октомври 2008 Kuduz001.jpg (податотека) 42 КБ {{Слика-инфо | Опис = Филмски постер | Извор = http://bosnafilm.tripod.com | Датум = 1990 | Автор = Bosna Film | Дозвола = Bosna Film | други_верзии = / }}
13:16, 10 јули 2008 Italeri teutonic knights.jpg (податотека) 217 КБ Минијатура на Italeri 1:72 Scale Figure Review, http://www.miniatures.de
16:36, 4 јули 2008 Sharplaninec 22.jpg (податотека) 76 КБ Објавена во македонскиот дневен весник: Време, број 1095, 12.06.2007 Автор: М.Г. Македонски шарпланинец е прогласен за првак на Европа на изложбата
15:05, 4 јули 2008 Makedon Lion.jpg (податотека) 56 КБ Сопствена работа.
10:32, 3 јули 2008 Lionfish blue.jpg (податотека) 66 КБ Young P. volitans, caught on Long Island, on display at Atlantis Marine World. Taken from http://www.advancedaquarist.com (Photo by Todd R. Gardner)
15:24, 2 јули 2008 Reka Pena.jpg (податотека) 445 КБ Моја слика, слиакно кај Турската бања близу Шарената џамија во Тетово, 2005 година.
11:03, 5 јуни 2008 Ofset mk.png (податотека) 36 КБ ArlekiN
16:49, 26 мај 2008 PopovskaLiljana.jpg (податотека) 30 КБ небитен