Подигања на Инокентиј

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа службена страница ги прикажува сите подигнати податотеки.

Список на податотеки
Датум Име Минијатура Големина Опис
20:07, 23 јуни 2018 Bethe hans.jpg (податотека) 15 КБ Ханс Бете како предавач на универзитетот Делхаузи во 1978 година.
14:11, 7 јули 2015 Образец бр.9.jpg (податотека) 33 КБ {{Слика-инфо | Опис = Формулар за употреба од имателите на архивскиот материјал | Извор = Службен весник на РМ | Датум = 02.07.2014 | Авт...
01:36, 3 јули 2015 Dime Spasov.jpg (податотека) 35 КБ {{Слика-инфо | Опис = Портрет на македонски политичар | Извор = Министерство за труд и социјална работа | Датум = / | Автор = / | Д...
15:25, 24 јуни 2015 Zoran Todorovski.jpg (податотека) 1,21 МБ {{Слика-инфо | Опис = Професорот Зоран Тодоровски директор на Државнот архив на Република Македонија | Извор = Снимка на Државниот а...
15:54, 19 јуни 2015 Манифест на АСНОМ 2.tif (податотека) 9,6 МБ {{Слика-инфо | Опис = Манифестот на АСНОМ | Извор = Државен архив на Република Македонија | Датум = / | Автор = Сопственост на Др...
15:47, 19 јуни 2015 Манифест на АСНОМ 1.tif (податотека) 9,31 МБ {{Слика-инфо | Опис = Манифестот на Асном | Извор = Државен архив на Република Македонија | Датум = / | Автор = Сопственост на Др...
14:52, 19 јуни 2015 Манифест на АСНОМ.tif (податотека) 9,48 МБ {{Слика-опис |Опис= Манифестот на АСНОМ |Извор=Државен архив на Република Македонија |Датум=/ |Автор=Сопственост на Државниот архив на Репуб...
14:04, 19 јуни 2015 Обвитилен акт против Петре Пирузе и останатите членови на КПМ 1.jpg (податотека) 433 КБ {{Слика-инфо | Опис = Список на обвинетите и предавничките сведоци | Извор = Државен архив на Република Македонија | Датум = / | Авт...
13:58, 19 јуни 2015 Обвитилен акт против Петре Пирузе и останатите членови на КПМ.jpg (податотека) 341 КБ {{Слика-инфо | Опис = Обвителниот акт против Петре Пирузе и останатите членови на комунистичката партија | Извор = Државен архив на...
13:29, 19 јуни 2015 Извештај за тиквешко.JPG (податотека) 88 КБ {{Слика-инфо | Опис = Извештај за тиквешко | Извор = Државен архив на Република Македонија | Датум = / | Автор = Сопственост на Д...
13:04, 19 јуни 2015 Список на запалени села за време на Илинденското востание.JPG (податотека) 1,17 МБ {{Слика-инфо | Опис = Список на запалени села за време на Илинденското востание | Извор = Документ во Државен архив на Република Маке...
12:17, 19 јуни 2015 Запис од XIII век од преспанскиот регион.tif (податотека) 4,61 МБ {{Слика-инфо | Опис = Зачуван запис од цветниот триод | Извор = Државен архив на Република Македонија | Датум = / | Автор = Сопст...
11:24, 19 јуни 2015 Писмо на Гаврил и печатот на Охридската архиепископија.tif (податотека) 7,57 МБ {{Слика-инфо | Опис = Писмо на Гаврил и печатот на Охридската архиепископија | Извор = Државен архив на Република Македонија | Датум...
10:43, 19 јуни 2015 Одлука за признавање на правата на македонците од КПГ.tif (податотека) 3,56 МБ {{Слика-инфо | Опис = Одлука за признавање на правата на македонците во Егејска Македонија | Извор = Државен архив на Република Маке...
15:26, 17 јуни 2015 ДАРМ-постановки1.jpeg (податотека) 6,22 МБ {{Слика-инфо | Опис = Изложбен материјал во Државниот архив на Република Македонија | Извор = Дело на автор | Датум = 17.06.2015 | Автор...
15:21, 17 јуни 2015 ДАРМ-поглед на Скопје2.jpeg (податотека) 6,74 МБ {{Слика-опис |Опис=Панорамски поглед на Скопје |Извор=Дело на автор |Датум=17.06.2015 |Автор=Ристо Трајчевски - Роки |Дозвола= отстапена од авторо...
15:20, 17 јуни 2015 ДАРМ-поглед на Скопје3.jpeg (податотека) 6,7 МБ {{Слика-инфо | Опис = Панорамски поглед на Скопје | Извор = Дело на автор | Датум = 17.06.2015 | Автор = Ристо Трајчевски - Роки | Дозво...
15:19, 17 јуни 2015 ДАРМ-поглед на Скопје4.jpeg (податотека) 6,32 МБ {{Слика-инфо | Опис = Панорамски поглед на Скопје | Извор = Дело на автор | Датум = 17.06.2015 | Автор = Ристо Трајчевски - Роки | Дозво...
15:04, 17 јуни 2015 ДАРМ-поглед на Скопје1.jpeg (податотека) 6,42 МБ {{Слика-опис |Опис=Панаромски поглед на Скопје |Извор=Дело на автор |Датум=17.06.2015 |Автор=Ристо Трајчевски - Роки |Други_верзии= }}
14:51, 17 јуни 2015 ДАРМ-постановки.jpeg (податотека) 6,31 МБ {{Слика-инфо | Опис = Изложбени постановки во внатрешноста на архивот | Извор = Дело на автор | Датум = 17.06.2015 | Автор = Ристо Тра...
14:49, 17 јуни 2015 ДАРМ-ѕидно украсување.jpeg (податотека) 5,55 МБ {{Слика-инфо | Опис = Внатрешно поставени информативни паноа | Извор = Дело на автор | Датум = 17.06.2015 | Автор = Ристо Трајчевски -...
14:28, 17 јуни 2015 ДАРМ-ходник.jpeg (податотека) 5,61 МБ {{Слика-инфо | Опис = Поглед на внатрешноста на архивот | Извор = Дело на автор | Датум = 17.06.2015 | Автор = Ристо Трајчевски - Роки |...
14:19, 17 јуни 2015 ДАРМ-внатрешеност.jpeg (податотека) 5,4 МБ {{Слика-инфо | Опис = Канцелариски простории во внатрешноста на Државниот архив на Република Македонија | Извор = Дело на автор | Дат...
14:59, 16 јуни 2015 Хиерархиска поделба на ДАРМ.JPG (податотека) 256 КБ Хиерархиска поделба на Државниот архив на Република Македонија.
18:25, 18 јануари 2015 Bearded Dragon Range by Species mk.png (податотека) 165 КБ {{Слика-опис |Опис=На картата можат да се забележат областите во кои живеат различните видови на брадести змејови. |Извор=http://pogopogona.com/bearded-dr...
22:16, 10 август 2014 Special relativity- Three dimensional dual-cone.svg (податотека) 3 КБ {{Слика-опис |Опис=Тридимензионален двоен конус |Извор=en:File:Special_relativity-_Three_dimensional_dual-cone.svg |Датум=25.04.2007 |Автор=Yzmo |Други_верзии= }}
17:34, 10 август 2014 134px-Special relativity- Three dimensional dual-cone mk.svg.png (податотека) 23 КБ Special_relativity-_Three_dimensional_dual-cone.svg