Список на податотеки

Прејди на: содржини, барај

Оваа службена страница ги прикажува сите подигнати податотеки.

Список на податотеки
 
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница
Датум Име Минијатура Големина Корисник Опис
16:01, 19 септември 2017 Clockwork orange.jpg (податотека) 75 КБ Bjankuloski06 {{Податоци за неслободна слика |Опис = Корица на првото (англиско) издание на романот Пеколен портокал (1962) на [[Ен...
15:09, 19 септември 2017 Perinaldo-Stemma.png (податотека) 28 КБ Bjankuloski06 {{Податоци за неслободна слика |Опис = Грб на општината Периналдо, Лигурија, Италија. |Извор = File:Perinaldo-Stemma.png |Дел = цело |Ниска_резолуц...
13:27, 19 септември 2017 Provincia di Imperia-Stemma.png (податотека) 80 КБ Bjankuloski06 {{Податоци за неслободна слика |Опис = Грб на покраината Империја во Лигурија, Италија. |Извор = [[:it:File:Provincia di Imperia-Stemm...
21:39, 18 септември 2017 Spal2013 logo.png (податотека) 36 КБ Carshalton  
17:00, 12 септември 2017 DUI.png (податотека) 134 КБ Retrohead  
23:30, 11 септември 2017 Бели мугри, Коста Солев Рацин.jpg (податотека) 56 КБ MacedonianBoy Вратена на верзија од 13:56, 4 јули 2007 (CEST)
08:26, 28 август 2017 Provincia di Gorizia-Gonfalone.png (податотека) 20 КБ Bjankuloski06 {{Слика-опис |Опис= Знаме на покраината Горица, Италија. |Извор=it:File:Provincia di Gorizia-Gonfalone.png |Датум=непознат |Автор=покраин...
08:25, 28 август 2017 Provincia di Gorizia-Stemma.png (податотека) 51 КБ Bjankuloski06 {{Слика-опис |Опис= Грб на Горица, Италија. |Извор=it:File:Provincia di Gorizia-Stemma.png |Датум=непознат |Автор=покраина Горица |Други_...
18:29, 21 август 2017 Cardiff City crest.png (податотека) 36 КБ Carshalton  
09:34, 18 август 2017 Flame Towers.jpg (податотека) 195 КБ Bjankuloski06 == Опис == {{Слика-опис |Опис= Страничен поглед на Пламените кули во Баку, 2012 г. |Извор= en:Flame Towers.jpg |Датум= 2012 |Автор=[[:en:User:Inte...
09:31, 18 август 2017 Flame Towers in 2015.jpg (податотека) 1,02 МБ Bjankuloski06 {{Слика-опис |Опис= Пламените кули во Баку, 2015 г. |Извор= en:File:Flame Towers in 2015.jpg |Датум= 2015 |Автор=Sefer azeri |Други_ве...
07:20, 13 август 2017 Nevena Georgieva - Dunja - bista.JPG (податотека) 37 КБ Zdravko {{Слика-опис |Опис=Биста на Невена Георгиева - Дуња во „Медицинар“ |Извор=CentarNews |Датум=2013 |Автор= |Други_верзии= }}
00:04, 9 август 2017 KarolinaMKDevojche2.jpeg (податотека) 23 КБ Бла, бла, бла Омот на албумот „Македонско девојче 2“ на македонската пејачка Каролина Гочева, издаден преку Авалон продукција. Сите авторски прав...
16:54, 29 јули 2017 Macedonian Football Cup logo.jpg (податотека) 13 КБ Carshalton  
11:31, 19 јули 2017 Wyzant logo.png (податотека) 4 КБ Виктор Јованоски {{Податоци за неслободна слика |Опис = Лого на Визант |Извор = https://www.wyzant.com/images/logos/wyzant-logo2x.png |Дел = Цело |Ниска_резолуција = да |други_информаци...
11:23, 19 јули 2017 Preply logo.png (податотека) 11 КБ Виктор Јованоски {{Податоци за неслободна слика |Опис = Лого на Приплај |Извор = https://www.newswire.com/news/preply-5-most-challenging-languages-to-learn-19559473 |Дел = Цело |Ниска_резолуција = д...
20:25, 16 јули 2017 CSM Bucuresti logo.jpg (податотека) 20 КБ Carshalton  
23:25, 12 јули 2017 Kenan Omot.jpg (податотека) 18 КБ Raso mk  
14:56, 11 јули 2017 Ladbrokes SPFL Premiership Logo 2015.png (податотека) 56 КБ Carshalton  
20:09, 8 јули 2017 Rangers FC.png (податотека) 91 КБ Carshalton  
22:01, 3 јули 2017 Драганчо Илиевски.png (податотека) 107 КБ Бранител {{Слика-опис |Опис= македонски бранител |Извор= АРМ |Датум= 2001 |Автор= АРМ |Други_верзии= }}
21:55, 3 јули 2017 Спомен чешма Благојче Крстаноски.jpg (податотека) 151 КБ Бранител {{Слика-опис |Опис= Спомен чешма Благојче Крстаноски |Извор= с. Ливоишта |Датум= 2017 |Автор= с. Ливоишта |Други_верзии= }}
00:06, 3 јули 2017 MORO RP logo.png (податотека) 350 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = официјално лого на Македонска обновителна реформска опција - Работничка партија |Извор = [https://www.facebook...
23:18, 2 јули 2017 FRODEM logo.png (податотека) 193 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = официјално лого на Фронт за демократска Македонија |Извор = [http://fokus.mk/frodem-ja-podrzhuvame-initsijativata-za-reformi-vo-vmro-dp...
18:50, 2 јули 2017 Vmro-dpmne-1.svg (податотека) 30 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = поранешно лого на ВМРО-ДПМНЕ |Извор = [https://worldvectorlogo.com/logo/vmro-dpmne-1] |Дел = целосен |Ниска_резолуција = не |д...
18:41, 2 јули 2017 Demokratska-partija.svg (податотека) 13 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = официјално лого на Демократска партија |Извор = [https://worldvectorlogo.com/logo/demokratska-partija] |Дел = целосен |Ниска_ре...
18:36, 2 јули 2017 Nsdp zname.png (податотека) 19 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = знаме на Нова социјалдемократска партија на Македонија |Извор = [http://nsdp.org.mk/web/?page_id=63] |Дел = целосен |Ни...
18:32, 2 јули 2017 Demokratska-alternativa.png (податотека) 72 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = официјално лого на Демократска алтернатива |Извор = [https://worldvectorlogo.com/de/logo/demokratska-alternativa] |Дел = целосен |...
02:34, 2 јули 2017 DSR logo.png (податотека) 29 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = лого на Демократски сили на Ромите |Извор = [http://dsr.org.mk/] |Дел = целосен |Ниска_резолуција = да |други_инфо...
17:34, 1 јули 2017 Мухамед Зеќири.jpg (податотека) 42 КБ Retrohead  
15:10, 1 јули 2017 PIR zname.jpg (податотека) 29 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = официјално знаме на Партија за интеграција на Ромите |Извор = [http://pir-mk.blogspot.mk/ официјален блог на парт...
15:09, 1 јули 2017 PIR logo1.png (податотека) 101 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = официјално лого на Партија за интеграција на Ромите |Извор = [http://pir-mk.blogspot.mk/ официјален блог на парти...
17:03, 30 јуни 2017 NLP logo.png (податотека) 50 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = Лого на Нова либерална партија |Извор = [https://www.facebook.com/pg/Nova-Liberalna-Partija-oficijalna-strana-1439110666321333/about/?ref=page_internal...
15:07, 30 јуни 2017 LP logo1.png (податотека) 28 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = лого на Либерална партија |Извор = [http://lp.org.mk/] |Дел = целосен |Ниска_резолуција = да |други_информации = -...
14:10, 30 јуни 2017 NDM zname.jpg (податотека) 24 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = знаме на Народно движење за Македонија |Извор = [http://www.ndm.org.mk/] |Дел = целосен |Ниска_резолуција = не |дру...
14:08, 30 јуни 2017 Народно движење за Македонија Лого.jpg.png (податотека) 149 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = лого на Народно движење за Македонија |Извор = [ndm.org.mk] |Дел = целосно |Ниска_резолуција = не |други_инфор...
12:40, 27 јуни 2017 Zname-ldp-1.jpg (податотека) 18 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = Официјално знаме на Либерално-демократската партија |Извор = [http://ldp.mk/znak-zname-himna/] |Дел = целосен |Ниска_...
16:52, 26 јуни 2017 LDP logo.jpg (податотека) 48 КБ Ca7apult Вратена на верзија од 16:43, 26 јуни 2017 (CEST)
16:03, 26 јуни 2017 Stls.png (податотека) 60 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = официјално лого на партијата Сојуз на Титови леви сили |Извор = фејсбук страна на партијата Сојуз на...
14:13, 26 јуни 2017 BDSH logo.jpg (податотека) 22 КБ Ca7apult  
13:52, 26 јуни 2017 Sandzacka liga logo.png (податотека) 69 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = |Извор = фејсбук страна на Санџачка лига ([https://www.facebook.com/sandzackaliga/]) |Дел = целосен |Ниска_резолуција = да |...
00:00, 26 јуни 2017 Коце Крстев.jpg (податотека) 204 КБ Бранител {{Слика-опис |Опис= македонски бранител |Извор= МВР |Датум= март 2001 година |Автор= МВР |Други_верзии= }}
20:53, 25 јуни 2017 Maaklogo.png (податотека) 31 КБ Ca7apult  
20:28, 23 јуни 2017 SRM logo.png (податотека) 74 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = официјално лого на Сојузот на Ромите од Македонија |Извор = [http://netpress.com.mk/sojuz-na-romite-da-izlezeme-i-da-i-dademe-poddrshka-...
13:28, 23 јуни 2017 PCER logo.jpg (податотека) 65 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = лого на Партија за целосна еманципација на Ромите |Извор = [http://faktor.mk/ptser-bara-veljanovski-da-go-svika-sobranieto-za-da-ne-dojde...
12:18, 23 јуни 2017 DNET logo.jpg (податотека) 8 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = официјално лого на Движење за национално единство на Турците во Македонија |Извор = [http://www.plusinfo.mk/vest/92...
12:03, 23 јуни 2017 TMRO logo.png (податотека) 376 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = официјално лого на Трајно македонско радикално обединување (ТМРО) |Извор = [http://www.mkd.mk/makedonija/partii/tmro-takana...
08:15, 22 јуни 2017 Вмро-знаме.png (податотека) 25 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = партиско знаме на ВМРО-ДПМНЕ |Извор = [https://vmro-dpmne.org.mk/simboli 1] |Дел = целосен |Ниска_резолуција = не |други_и...
07:55, 22 јуни 2017 15179115 206957306425385 4640803962463715012 n.png (податотека) 81 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = официјално лого на Српска напредна странка во Македонија |Извор = |Дел = целосен |Ниска_резолуција = да...
13:13, 21 јуни 2017 PEP21 logo.jpg (податотека) 11 КБ Ca7apult {{Податоци за неслободна слика |Опис = Лого на партијата ПЕП 21 |Извор = веб портал Фокус ([http://fokus.mk/pep-21-vmro-dpmne-go-siluva-izborniot-protses/ извор]) |Дел = цело...
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница