Придонеси на корисникот

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа IP-адреса е моментално блокирана. Подолу е наведен најновиот дневнички запис на блокирање:

  • 22:43, 9 август 2019 Инокентиј разговор придонеси го блокираше корисникот 77.78.9.171 разговор со истек бесконечно (само анонимни корисници, оневозможено создавање кориснички сметки, блокирана е-поштенска адреса, без можност за уредување на својата разговорна страница) (Бугарска пропаганда)
Пребарување на придонесиприкажисобери
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽