Придонеси на корисникот

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Оваа IP-адреса е моментално глобално блокирана. Подолу е наведен најновиот дневнички запис:
  • 23:27, 31 октомври 2017: Vituzzu (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 54.172.0.0/16 (истекува на 31 октомври 2020 во 21:27 ч., само анонимни) (Amazon web services, including several abused open proxies)
Пребарување на придонеси
 
 
      
   

Не се пронајдени промени што одговараат на овој критериум.