Придонеси на корисникот

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Оваа IP-адреса е моментално блокирана. Подолу е наведен најновиот дневнички запис на блокирање:

  • 20:05, 18 јуни 2019 Инокентиј разговор придонеси го измени блокот на 193.8.7.93 разговор со истек бесконечно (само анонимни корисници, оневозможено создавање кориснички сметки, блокирана е-поштенска адреса, без можност за уредување на својата разговорна страница) (Бришење на содржини од страниците: Вметнување на лажни / погрешни информации) Ознака: PHP7
Преглед на целиот дневник
Пребарување на придонесиприкажисобери
⧼-contribs-top⧽
⧼-contribs-date⧽