Потребни категории

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 16:44, 16 август 2019. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Страници со непрегледан превод‏‎ (294 → 292 членови)
 2. Articles which use infobox templates with no data rows‏‎ (167 членови)
 3. Средување на‏‎ (160 членови)
 4. Страници со неправилно напишани координатни ознаки‏‎ (98 членови)
 5. Нашелск (општина)‏‎ (60 членови)
 6. Живи диносауруси‏‎ (43 членови)
 7. Цркви во Полошката епархија‏‎ (31 член)
 8. Fbu-rt 21 шаблони‏‎ (29 членови)
 9. Fbu 21 шаблони‏‎ (29 членови)
 10. Pages which use embedded infobox templates with the title parameter‏‎ (29 членови)
 11. Pages using infobox museum with unsupported parameters‏‎ (28 членови)
 12. Луѓе од Отоманска Империја‏‎ (27 членови)
 13. Статии од СИЕ Пролет 2017 на темата „Култура“‏‎ (27 членови)
 14. ГЛСД слики‏‎ (25 членови)
 15. Женски воздухопловни сили на Советскиот Сојуз‏‎ (25 членови)
 16. Pages using Infobox bilateral relations with deprecated parameters‏‎ (22 членови)
 17. Македонски поп-фолк пејачи‏‎ (20 членови)
 18. Fb team шаблони Србија‏‎ (19 членови)
 19. Шаблони за квалификации за Светско првенство во фудбал 2018‏‎ (19 членови)
 20. Articles with invalid date parameter in template‏‎ (18 членови)
 21. Fbu (N) 21 шаблони‏‎ (18 членови)
 22. Статии од СИЕ Пролет 2017 на темата „Спорт“‏‎ (18 членови)
 23. Слики со исто име на Ризницата од непознат датум 2019‏‎ (17 членови)
 24. Fb team (N) шаблони Романија‏‎ (16 членови)
 25. Articles using NFT player with deprecated syntax‏‎ (15 членови)
 26. Pages using infoboxes with thumbnail images‏‎ (15 членови)
 27. Белковински структурни мотиви‏‎ (15 членови)
 28. Советски жени во Втората светска војна‏‎ (15 членови)
 29. Антички садови‏‎ (14 членови)
 30. Археолошки наоѓалишта во Македонија од енеолитско време‏‎ (14 членови)
 31. Белковински склопови‏‎ (14 членови)
 32. Статии на ВикиПроект Философија од класа IV и од висока важност‏‎ (14 членови)
 33. Fb team (N) шаблони Шпанија‏‎ (13 членови)
 34. Pages using infobox family with unknown parameters‏‎ (13 членови)
 35. Peru political party colour templates‏‎ (13 членови)
 36. Непосредни посиноци/Мекотелци‏‎ (13 членови)
 37. Никулец за поток во Република Македонија‏‎ (13 членови)
 38. Страници со занемарени наслови за приказ‏‎ (13 членови)
 39. Страници со неисправни координати‏‎ (13 членови)
 40. Градска битолска парохија‏‎ (12 членови)
 41. Добитници на Орденот на Црвеното Знаме‏‎ (12 членови)
 42. Жени пилоти‏‎ (12 членови)
 43. Машки имиња‏‎ (12 членови)
 44. Осудени за воени злосторства‏‎ (12 членови)
 45. Статии на ВикиПроект Философија од класа IV и од врвна важност‏‎ (12 членови)
 46. Статии со непотврдени изјави since February 2007‏‎ (12 членови)
 47. Центри при Универзитет „Гоце Делчев“‏‎ (12 членови)
 48. Шаблони за податоци за земји без посебно шаблонско име‏‎ (12 членови)
 49. Шаблони за статистички региони во Словенија‏‎ (12 членови)
 50. Fb team шаблони Перу‏‎ (11 член)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).