Најмногу превметнати страници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 17:39, 22 април 2019. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Шаблон:Td‏‎ (се користи на 92.799 страници)
 2. Шаблон:Страница за разговор‏‎ (се користи на 92.797 страници)
 3. Модул:Navbar‏‎ (се користи на 66.432 страници)
 4. Модул:Check for unknown parameters‏‎ (се користи на 64.031 страница)
 5. Модул:Arguments‏‎ (се користи на 63.821 страница)
 6. Модул:Yesno‏‎ (се користи на 58.395 страници)
 7. Шаблон:Главен-друг‏‎ (се користи на 57.336 страници)
 8. Шаблон:Main other‏‎ (се користи на 56.964 страници)
 9. Шаблон:Наводи‏‎ (се користи на 53.452 страници)
 10. Модул:Side box‏‎ (се користи на 51.026 страници)
 11. Шаблон:Страничник‏‎ (се користи на 50.931 страница)
 12. Шаблон:Ризница‏‎ (се користи на 50.616 страници)
 13. Шаблон:Ризница-врска‏‎ (се користи на 48.903 страници)
 14. Модул:Navbox‏‎ (се користи на 46.285 страници)
 15. Модул:No globals‏‎ (се користи на 38.009 страници)
 16. Модул:Citation/CS1/Configuration‏‎ (се користи на 35.886 страници)
 17. Шаблон:Навкутија‏‎ (се користи на 35.535 страници)
 18. Шаблон:Navbox‏‎ (се користи на 30.151 страница)
 19. Шаблон:Сзр‏‎ (се користи на 29.407 страници)
 20. Шаблон:Навлента‏‎ (се користи на 28.708 страници)
 21. Шаблон:Рв‏‎ (се користи на 27.604 страници)
 22. Шаблон:Template other‏‎ (се користи на 27.593 страници)
 23. Шаблон:Namespace detect‏‎ (се користи на 27.041 страница)
 24. Шаблон:Шаблон друго‏‎ (се користи на 27.029 страници)
 25. Шаблон:Navbar‏‎ (се користи на 26.986 страници)
 26. Шаблон:СЗР‏‎ (се користи на 26.535 страници)
 27. Шаблон:If pagename‏‎ (се користи на 24.495 страници)
 28. Шаблон:Категоризатор/црн список‏‎ (се користи на 24.494 страници)
 29. Шаблон:Категоризатор/бројчено‏‎ (се користи на 24.493 страници)
 30. Шаблон:Категоризатор‏‎ (се користи на 24.493 страници)
 31. Шаблон:Јазична икона‏‎ (се користи на 24.223 страници)
 32. Модул:Link language‏‎ (се користи на 24.150 страници)
 33. Шаблон:Asbox‏‎ (се користи на 22.468 страници)
 34. Модул:Infobox‏‎ (се користи на 22.060 страници)
 35. Шаблон:Инфокутија‏‎ (се користи на 22.060 страници)
 36. Модул:Citation/CS1/Date validation‏‎ (се користи на 20.058 страници)
 37. Модул:Citation/CS1‏‎ (се користи на 20.058 страници)
 38. Модул:Citation/CS1/Whitelist‏‎ (се користи на 20.058 страници)
 39. Модул:Math‏‎ (се користи на 19.702 страници)
 40. Шаблон:Наведена мрежна страница‏‎ (се користи на 19.404 страници)
 41. Шаблон:Нормативна контрола‏‎ (се користи на 19.097 страници)
 42. Модул:Нормативна контрола‏‎ (се користи на 19.097 страници)
 43. Модул:Coordinates‏‎ (се користи на 18.514 страници)
 44. Шаблон:Јаз‏‎ (се користи на 18.261 страница)
 45. Шаблон:Coord‏‎ (се користи на 18.120 страници)
 46. Шаблон:Катпов‏‎ (се користи на 18.109 страници)
 47. Шаблон:Lang‏‎ (се користи на 18.077 страници)
 48. Модул:String‏‎ (се користи на 17.672 страници)
 49. Модул:InfoboxImage‏‎ (се користи на 17.280 страници)
 50. Шаблон:ISO 639 name en‏‎ (се користи на 17.250 страници)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).