Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Tha Casper“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
с
 
 
шо ќе викав... а, арно шо дојде некој нов, и таман некој помал од мене :) друго, клавај и англиско интервики ко ќе ги клаваш тие меѓујазичните (ги копираш од англиската статија ваљда, и таму нормално го нема англиското... зато ќе си го пишиш рачно)... то, друго, нема :) ај happy editing
 
PS клавај го и македонскио линк на англиската википедија
[[Слика:Inverted Pentagram.svg|10px]] [[Корисник:Guitardemon666|<font color="#00FF00">g</font><font color="#9966CC">u</font><font color="#FF6633">i</font><font color="#006633">t</font><font color="#CC00CC">a</font><font color="#FF0000 ">r</font><font color="#383838 ">d</font><font color="#008B8B">e</font><font color="#7FFF00">m</font><font color="#FF8C00">o</font><font color="#888888">n</font><font color="#008B8B">6</font><font color="#E9967A">6</font><font color="#FF69B4">6</font>]] [[Слика:Inverted Pentagram.svg|10px]] [[Разговор со корисник:Guitardemon666|<small><small><small>''муабет''</small></small></small>]] [[Слика:Inverted Pentagram.svg|10px]] [[Корисник:Guitardemon666|<font color="#00FF00">g</font><font color="#9966CC">u</font><font color="#FF6633">i</font><font color="#006633">t</font><font color="#CC00CC">a</font><font color="#FF0000 ">r</font><font color="#383838 ">d</font><font color="#008B8B">e</font><font color="#7FFF00">m</font><font color="#FF8C00">o</font><font color="#888888">n</font><font color="#008B8B">6</font><font color="#E9967A">6</font><font color="#FF69B4">6</font>]] [[Слика:Inverted Pentagram.svg|10px]]
13.850

уредувања

Прегледник