Прејди на содржината

Разговор со корисник:Future Perfect at Sunrise: Разлика помеѓу преработките

→‎Здраво: за преводот
(→‎Здраво: за преводот)
 
I vandalised your page, and translated it there, but was removed by brainamshine, sory. This is Macedonian wikipedia so it would be nice if the language is Macedonian, like i was warned many times on Eng wiki to use english language.--[[User:Makedonij|Makedonij]] <small>([[User talk:Makedonij|разговор]])</small> 17:43, 20 мај 2009 (UTC)
 
:Sorry Makedonij, but you got the translation wrong. It's not „проблематични проекти“ (troubled projects), it's „меѓупроектни“ (cross-project). The correct translation would be: „<tt>Јас сум [[:en:User:Future Perfect at Sunrise]], администратор на enwiki. Обично овде не сум активен, освен за меѓупроектни администраторски потреби. Извинете, не го зборувам јазикот.</tt>“ And it is up to Future Perfect at Sunrise to decide if he wants to have his user page translated. --[[Корисник:Brainmachine|Brainmachine]]<sup>[[Разговор со корисник:Brainmachine|wtf?]]</sup> 17:59, 20 мај 2009 (UTC)