Планинарски предизвик „12 Врвови“: Разлика помеѓу преработките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
[проверена преработка][проверена преработка]
Ознака: Изворно уредување 2017
Ознака: Изворно уредување 2017
|-
| [[Китка (Осогово)|Китка]] || 1.903 м || [[Осоговски Планини]] || септември 2020
|-
| [[Крајни Камен]] || 2.093 м || [[Караџица]] || октомври 2020
|-
| [[Огражденец]] || 1.744 м || [[Огражден]] || ноември 2020
|-
| [[Петлец]] || 1.352 м || [[Малешевски Планини]] || декември 2020
|-
| [[Бошанов Камен]] || 1.545 м || [[Билино]] || јануари 2021
|-
| [[Мусица]] || 1.791 м || [[Бушева Планина]] || февруари 2021
|-
| [[Зелка (планински врв)|Зелка]] || 1.426 м || [[Козјак (Мариово)|Козјак]] || март 2021
|-
| [[Ченгино Кале]] || 1.998 м || [[Плакенска Планина|Плаќенска Планина (Бигла)]] || април 2021
|-
| [[Црвена Плоча]] || 2.107 м || [[Дешат|Крчин (Дешат)]] || мај 2021
|-
| [[Чапарец]] || 2.272 м || [[Кораб]] || јуни 2021
|-
| [[Расенгул]] || 2.382 м || [[Шар Планина]] || јули 2021
|-
| [[Тепено]] || 2.158 м || [[Галичица]] || август 2021
|-
| [[Стол (планински врв)|Стол]] || 2.131 м || [[Баба (планина)|Баба]] || септември 2021
|}
 

Прегледник