Планинарски предизвик „12 Врвови“: Разлика помеѓу преработките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ознака: Изворно уредување 2017
Ознака: Изворно уредување 2017
|-
| [[Дудица]] || 2.132 м || [[Кожуф]] || септември 2019
|-
| [[Бистрички Врв]] || 2.572 м || [[Шар Планина]] || октомври 2019
|-
| [[Фојник]] || 1.420 м || [[Сува Гора]] || ноември 2019
|-
| [[Бајрак (планински врв)|Бајрак]] || 1.527 м || [[Караџица]] || декември 2019
|-
| [[Перен]] || 1.326 м || [[Козјак (Козјачија)|Козјак]] || јануари 2020
|-
| [[Кафчал]] || 1.757 м || [[Лубен]] || февруари 2020
|-
| [[Унка]] || 1.362 м || [[Беласица]] || март 2020
|-
| [[Ченгино Кале]] || 1.752 м || [[Малешевски Планини]] || април 2020
|-
| [[Орли Врв]] || 1.794 м || [[Караорман]] || мај 2020
|-
| [[Голем Рид]] || 2.015 м || [[Бистра]] || јуни 2020
|-
| [[Боази]] || 2.495 м || [[Кораб]] || јули 2020
|-
| [[Старков Заб]] || 2.233 м || [[Ниџе]] || август 2020
|-
| [[Китка (Осогово)|Китка]] || 1.903 м || [[Осоговски Планини]] || септември 2020
|}
 

Прегледник