Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Фотоловови 2021/Предлози/Горно Лисиче“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Создадена страница со: Барателот ќе треба јасно да ги претстави своите планови, образложувајќи каде и што ќе фотографира, со кое превозно средство ќе патува, колку време ќе трае потфатот, колку членови ќе учествуваат во екипата (ако ги има) и колкави се проценетите трошоц...
(Создадена страница со: Барателот ќе треба јасно да ги претстави своите планови, образложувајќи каде и што ќе фотографира, со кое превозно средство ќе патува, колку време ќе трае потфатот, колку членови ќе учествуваат во екипата (ако ги има) и колкави се проценетите трошоц...)
(нема разлика)

Прегледник