Разлика помеѓу преработките на „Предлошка:Бермуда на Олимпијада“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
ажурирање
(ажурирање)
|rank={{{rank|}}}
|summerappearances=
|summerappearances=[[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 1936|1936]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 1948|1948]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 1952|1952]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 1956|1956]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 1960|1960]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 1964|1964]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 1968|1968]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 1972|1972]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 1976|1976]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 1980|1980]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 1984|1984]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 1988|1988]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 1992|1992]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 1996|1996]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 2000|2000]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 2004|2004]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 2008|2008]]{{•}} [[Бермуда на летнитеЛетните олимписки игри - 2012|2012]]{{•}} [[Бермуда на Летните олимписки игри 2016|2016]]{{•}} [[Бермуда на Летните олимписки игри 2020|2020]]
|winterappearances= [[Бермуда на зимскитеЗимските олимписки игри - 1992|1992]]{{•}} [[Бермуда на зимскитеЗимските олимписки игри - 1994|1994]]{{•}} [[Бермуда на зимскитеЗимските олимписки игри - 1998|1998]]{{•}} [[Бермуда на зимскитеЗимските олимписки игри - 2002|2002]]{{•}} [[Бермуда на зимскитеЗимските олимписки игри - 2006|2006]]{{•}} [[Бермуда на зимскитеЗимските олимписки игри - 2010|2010]]{{•}} [[Бермуда на зимскитеЗимските олимписки игри - 2014|2014]]{{•}} [[Бермуда на Зимските олимписки игри 2018|2018]]{{•}} ''[[Бермуда на Зимските олимписки игри 2022|2022]]''
}}<noinclude>
[[Категорија:Предлошки за земји на Олимписките игри|Бер]]

Прегледник