Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Уредувачки маратони“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
 
Во текот на 2021 година се одржани три уредувачки маратони на следниве теми:
# [[Википедија:Уредувачки маратони 2021#Британска култура|Британска култура]];
# [[Википедија:Уредувачки маратони 2021#Човекови права|Човекови права]]; и
# [[Википедија:Уредувачки маратони 2021#Географија|Географија]].; и
# [[Википедија:Уредувачки маратони 2021#Детски права|Детски права]].
 
{| class="wikitable"
| Географија || 104
|-
| Детски права || 3
| ?? || 0
|-
| '''Вкупно''' || '''154157'''
|-
|rowspan="5"|'''Подобрени статии''' ||rowspan="5"| вкупен број на подобрени постоечки статии на Википедија || Британска култура || 0
| Географија || 1
|-
| Детски права || 3
| ?? || 0
|-
| '''Вкупно''' || '''25'''
|-
| '''Вклученост на заедницата''' || вкупен број на различни учесници на маратоните || '''Вкупно''' || '''2836'''
|}
 

Прегледник