Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Одземање на администраторски статус/Wikimk“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
=====За=====
#{{За}} Јас го [[Википедија:Барања за администраторски статус/Wikimk|предложив корисникот за администратор пред нешто повеќе од 11 години]] поради неговите одлични придонеси и интерес за одржување на проектот во тоа време, но сега ќе гласам да му биде одземен администраторскиот статус првенствено поради тоа што сум крајно разочаран од неговиот пристап и последните придонеси. Неговото последно уредување претставува [https://mk.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80_%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%B2&diff=prev&oldid=3943071 враќање на неенциклопедиска содржина] во статијата [[Александар Пандов]], што е недопустливо однесување за еден администратор чија должност е одлично да ги познава правилата и да се залага содржината во статиите да биде енциклопедиска.--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 09:13, 6 јули 2020 (CEST)
::::Неенциклопедиски е да се отстрануваат содржини на човек кој утре може да ја води државава. Јас во тој човек гледам иден премиер или председател. [[User:Wikimk|Wikimk]] <small>([[User talk:Wikimk|разговор]])</small> 13:33, 7 јули 2020 (CEST)
# {{За}}--[[User:Инокентиј|Инокентиј]] <small>([[User talk:Инокентиј|разговор]])</small> 09:26, 6 јули 2020 (CEST)
# {{За}} --[[Корисник:Bjankuloski06|Б. Јанкулоски]] <small>([[Разговор со корисник:Bjankuloski06|разговор]])</small> 01:19, 7 јули 2020 (CEST)

Прегледник