Разлика помеѓу преработките на „Список на загинати бранители во воениот конфликт во Македонија, 2001“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
|загинат од нагазна мина
|† 33
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] капетан во ВП на [[АРМ]]
|-
|8.
|загинат од нагазна мина
|† 25
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Водник во [[АРМ]]
|-
|9.
|загинат од снајперски оган
|† 24
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] [[АРМ]]
|-
|10.
|напад на хеликоптер на [[АРМ]]
|† 31
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] постар водник во [[АРМ]]
|-
|12.
|нагазна мина
|† 36
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] капетан во [[АРМ]]
|-
|14.
|загинат во заседа
|† 29
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] [[Специјална единица „Скорпиони“|Скорпиони]]
|-
|23.
|загинат во заседа
|† 26
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] [[Специјална единица „Скорпиони“|Скорпиони]]
|-
|24.
|загинат од нагазна мина
|† 32
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Капетан во [[АРМ]]
|-
|25.
|загинат во заседа слична на [[Масакрот кај Вејце|Вејце]]
|† 32
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|26.
|загинат во заседа слична на [[Масакрот кај Вејце|Вејце]]
|† 28
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|27.
|загинат во заседа слична на [[Масакрот кај Вејце|Вејце]]
|† 22
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|28.
|загинат во заседа слична на [[Масакрот кај Вејце|Вејце]]
|† 19
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Приправник во АРМ
|-
|29.
|загинат во заседа слична на [[Масакрот кај Вејце|Вејце]]
|† 42
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Постар водник во [[АРМ]]
|-
|30.
|снајпер
|† 35
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Капетан во [[АРМ]]
|-
|31.
|снајпер
|† 21
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Приправник во [[АРМ]]
|-
|37.
|минофрлачки оган
|† 20
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Приправник во [[АРМ]]
|-
|38.
|загинат во заседа
|† 42
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|39.
|→ [[Карпалак, 2001|Масакрот кај Карпалак]]
|† 39
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Поручник во рез. состав на [[АРМ]]
|-
|42.
|→ [[Карпалак, 2001|Масакрот кај Карпалак]]
|† 48
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Капетан во рез. состав на [[АРМ]]
|-
|43.
|→ [[Карпалак, 2001|Масакрот кај Карпалак]]
|† 42
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|44.
|→ [[Карпалак, 2001|Масакрот кај Карпалак]]
|† 42
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|45.
|→ [[Карпалак, 2001|Масакрот кај Карпалак]]
|† 27
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]]Резервист во [[АРМ]]
|-
|46.
|→ [[Карпалак, 2001|Масакрот кај Карпалак]]
|† 42
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|47.
|→ [[Карпалак, 2001|Масакрот кај Карпалак]]
|† 31
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|48.
|→ [[Карпалак, 2001|Масакрот кај Карпалак]]
|† 26
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|49.
|→ [[Карпалак, 2001|Масакрот кај Карпалак]]
|† 27
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|50.
|→ [[Карпалак, 2001|Масакрот кај Карпалак]]
|† 29
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|51.
|→ [[Љуботенски бачила, 2001|Масакрот кај Љуботенски Бачила]]
|† 33
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|53.
|→ [[Љуботенски бачила, 2001|Масакрот кај Љуботенски Бачила]]
|† 36
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|54.
|→ [[Љуботенски бачила, 2001|Масакрот кај Љуботенски Бачила]]
|† 28
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|55.
|→ [[Љуботенски бачила, 2001|Масакрот кај Љуботенски Бачила]]
|† 32
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|56.
|→ [[Љуботенски бачила, 2001|Масакрот кај Љуботенски Бачила]]
|† 39
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|57.
|→ [[Љуботенски бачила, 2001|Масакрот кај Љуботенски Бачила]]
|† 27
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|58.
|→ [[Љуботенски бачила, 2001|Масакрот кај Љуботенски Бачила]]
|† 24
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|59.
|→ [[Љуботенски бачила, 2001|Масакрот кај Љуботенски Бачила]]
|† 37
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|60.
|експлозија на бомба при обука
|† 20
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Воен обврзник во [[АРМ]]
|-
|69.
|загинат во несреќен случај
|† 27
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|70.
|загинат во несреќен случај
|† 25
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|71.
|загинат во несреќен случај
|† 40
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|72.
|загинат во несреќен случај
|† 27
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|73.
|загинат во несреќен случај
|† 40
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|74.
|загинат во несреќен случај
|† 33
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|76.
|загинат во несреќен случај
|† 40
|[[Податотека:MacedonianArmyLogoLogo of the Army of the Republic of Macedonia.svg|25п]] Резервист во [[АРМ]]
|-
|77.

Прегледник

Лични алатки

Именски простори

Варијанти

Повеќе