Бабуна (планина): Разлика помеѓу преработките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
нема опис на уредувањето
[проверена преработка][проверена преработка]
Ознака: Изворно уредување 2017
Нема опис на уредувањето
<center>
<gallery mode=packed heights=140px>
FileПодатотека:Бабуна Планина 02.jpg|Поглед на источните падини од главниот срт на Бабуна
FileПодатотека:Бабуна Планина 03.jpg|Поглед на главниот срт на Бабуна
FileПодатотека:Бабуна Планина 04.jpg|Поглед на источните падини од главниот срт на Бабуна
FileПодатотека:Бабуна Планина 06.jpg|Поглед на главниот срт на Бабуна
FileПодатотека:Бабуна планина 02.jpg|Поглед на Бабуна Планина со врвот Крнорог (1309 м.)
FileПодатотека:Превојот Дервен (Присад) на Бабуна планина 04.jpg|Превојот Дервен ([[Присад]] - 1098 м.) на стариот пат [[Велес]] - [[Прилеп]] помеѓу огранките (врвовите) Мукос и Борула
FileПодатотека:Бабуна планина 03.jpg|Глетка од планината со разрушениот [[Планинарски дом „Дервен“]]
FileПодатотека:Планинарски дом „Дервен“ 20131011 140708.jpg|Разрушениот [[Планинарски дом „Дервен“]]
FileПодатотека:Бабуна Планина 05.jpg|Поглед на источните падини на Бабуна
FileПодатотека:Врв Козјак (Бабуна - Прилепско) 04.jpg|Поглед на врвот Козјак од север
FileПодатотека:Врв Козјак (Бабуна - Прилепско) 02.jpg|Препознатливата топка на врвот Козјак
FileПодатотека:Врв Козјак (Бабуна - Прилепско) 03.jpg|Препознатливата топка на врвот Козјак
FileПодатотека:Врв Козјак (Бабуна - Прилепско) 01.jpg|Поглед на врвот Козјак од југозапад
FileПодатотека:Врв Козјак (Бабуна - Прилепско) 12.jpg|Поглед на врвот Козјак од подножјето на запад
Податотека:Врв Козјак на Бабуна.jpg|Поглед на врвот Козјак од селото Тројаци
</gallery>
</center>

Прегледник