Брент Букволтер: Разлика помеѓу преработките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Ознака: Изворно уредување 2017
Нема опис на уредувањето
Ознака: Изворно уредување 2017
| proyears = 2008–
| proteams = {{ct|BMC|2008}}
| updated = 257 мајјануари 20172018
}}
 
;2017
: 1. Етапа 2 ([[Екипен хронометар|ТТТ]]) [[Волта а Каталуња 2017|Волта а Каталуња]]
: 2. Национално хронометарско првенство
: 4. Краен пласман [[Трка околу Калифорнија 2017|Трка околу Калифорнија]]
: 4. Краен пласман [[Тур де Јокршир]]
: 5. Краен пласман [[Трка околу Јута]]
::1. Етапа 2
{{Palmares end}}
 
=== Распоред на резултатите на големите трки ===
 
{| class="wikitable plainrowheaders"
{| cellpadding="3" cellspacing="0" border="1" style="font-size: 95%; border: #aaa solid 1px; border-collapse: collapse;"
|- style="background:#eee;"
!Голема трка
!2010
!2011
!2012
!2013
!2014
!2015
!2016
!2017
|-
! scope="col" | [[Голема трка (велосипедизам)|Голема трка]]
| style="text-align:left; background:#efefef;"|[[Податотека:Jersey pink.svg|20п|link=Генерален пласман на Џиро д’Италија]] '''[[Џиро д’Италија|Џиро]]'''
! scope="col" | 2010
! scope="col" | 2011
! scope="col" | 2012
! scope="col" | 2013
! scope="col" | 2014
! scope="col" | 2015
! scope="col" | 2016
! scope="col" | 2017
|- style="backgroundtext-align:#eeecenter;"
|! stylescope="text-align:left; background:#efefef;row" | [[Податотека:Jersey pink.svg|20п|link=Генерален пласман на Џиро д’Италија]] '''[[Генерален пласман на Џиро д’Италија|Џиро]]'''
| style="text-align:center;"|[[Џиро д’Италија 2010|95]]
|—
| style="text-align:center;"|—
|—
| style="text-align:center;"|—
|—
| style="text-align:center;"|—
| style="text-align:center;"|[[Џиро д’Италија 2014|68]]
| style="text-align:center;"|[[Џиро д’Италија 2015|66]]
|—
| style="text-align:center;"|—
|—
| style="text-align:center;"|—
|- style="text-align:center;"|—
|-
|! stylescope="text-align:left; background:#efefef;row" | [[Податотека:Jersey yellow.svg|20п|link=Генерален пласман на Тур де Франс]] '''[[Генерален пласман на Тур де Франс|Тур]]'''
| style="text-align:center;"|[[Тур де Франс 2010|147]]
| style="text-align:center;"|[[Тур де Франс 2011|114]]
|—
| style="text-align:center;"|—
| style="text-align:center;"|[[Тур де Франс 2013|91]]
|—
| style="text-align:center;"|—
|—
| style="text-align:center;"|—
| style="text-align:center;"|[[Тур де Франс 2016|117]]
|—
| style="text-align:center;"|
|- style="text-align:center;"|—
|-
|! stylescope="text-align:left; background:#efefef;row" | [[Податотека:Jersey red.svg|20п|link=Генерален пласман на Вуелта а Еспања]] '''[[Генерален пласман на Вуелта а Еспања|Вуелта]]'''
|—
| style="text-align:center;"|—
|—
| style="text-align:center;"|—
| style="text-align:center;"|[[Вуелта а Еспања 2012|78]]
|—
| style="text-align:center;"|—
|—
| style="text-align:center;"|—
|—
| style="text-align:center;"|—
|—
| style="text-align:center;"|—
| style="text-align:center;"|
|}
 

Прегледник