Предлошка:Еволуција на Транс-мексиканскиот вулкански појас: Разлика помеѓу преработките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
с
нема опис на уредувањето
(Создадена страница со: {| style="border-spacing: 2px; border: 1px solid darkgray; background:#f7f7f7;" ! style="width: 30px;" | <span style="font-size:8px;"><u>Пресек_н...)
 
сНема опис на уредувањето
{| class="wikitable" style="border-spacing: 2px; border: 1px0px solid darkgray; backgroundpadding:#f7f7f70px; margin-top:2px; position:relative;" align="right"
|-
{| class="" style="border:0px; margin:0;"
|-
! style="width: 30px;" | <span style="font-size:8px;"><u>Пресек_на_линии_А_-_А'</u></span>
! style="width: 30px;" | <span style="font-size:8px;"><u>Мафична_пулс_миграција</u></span>
|- style="text-align: left;"
|}
{|
 
{| style="border-spacing: 2px; border: 1px solid darkgray; width:662px;"
! style="width: 30px;" | <span style="font-size:8px; margin-right:150px;"></span>
|-
| <span style="margin-left:100px;">[[File:Транс мек појас сл1.png|Серија слики наменети за табела (Транс-мексикански вулкански појас)]]</span>
| [[File:Транс мек појас сл2.png|Слика за табела - транс-мексикански вулкански појас]]
|- style="text-align: left;"
| <span style="margin-left:100px;"></span><span style="margin-left:100px;">[[File:Транс мек појас сл3.png|Слика за табела транс-мексикански вулкански појас]]</span> || <span>[[File:Транс мек појас сл4.png|Слика наменета за табела транс-мексикански вулкански појас]]</span>
|- style="text-align: left;"
|<span style="margin-left:100px;">[[File:Транс мек појас сл5.png|Слика наменета за табела транс-мексикански вулкански појас]]</span> || <span>[[File:Транс мек појас сл7.png|Серија слики наменети за табела - транс-мексикански вулкански појас]]</span>
|<span style="margin-left:100px;">[[File:Транс мек појас сл6.png|Серија слики наменети за табела - транс-мексикански вулкански појас]]</span> || <span>[[File:Транс мек појас сл8.png|Серија слики наменети за табела - транс-мексикански вулкански појас]]</span>
|}
 
{| style="border-spacing: 1px; border: 1px solid darkgray; width:662px; background:#f7f7f7;text-align: left;"
! style="width: 2530px;" | <span style="font-size:9px; margin-right:2px;">Вулканска еволуција и промени во составот со текот на времето.</span>
|
|- style="text-align: left;"
|}
|}

Прегледник