Разлика помеѓу преработките на „Острови во Маршалските Острови“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Нема измена во големината ,  пред 3 години
с
|-
| [[Аур]] || [[Ратачки Острови]] || 537 || 6
|-
| [[МаџуроВотје]] || [[Ратачки Острови]] || 23.676866 || 108
|-
| [[УџаеВото]] || [[Ралички Острови]] || 440145 || 24
|-
| [[Ебон]] || [[Ралички Острови]] || 902 || 6
| [[Еневатак]] || [[Ралички Острови]] || 853 || 6
|-
| [[ЏабатКваџалејн]] || [[Ралички Острови]] || 9510.902 || 116
|-
| [[Џалуит]] || [[Ралички Острови]] || 1.669 || 11
|-
| [[Кили]] || [[Ралички Острови]] || 774 || 1
|-
| [[Кваџалејн]] || [[Ралички Острови]] || 10.902 || 16
|-
| [[Лае (атол)|Лае]] || [[Ралички Острови]] || 322 || 1
|-
| [[Ликиеп]] || [[Ратачки Острови]] || 527 || 10
|-
| [[Маџуро]] || [[Ратачки Острови]] || 23.676 || 10
|-
| [[Малоелап]] || [[Ратачки Острови]] || 856 || 10
|-
| [[Маџуро]] || [[Ратачки Острови]] || 23.676 || 10
|-
| [[Меџит]] || [[Ратачки Острови]] || 416 || 2
|-
| [[Ронгелап]] || [[Ралички Острови]] || 19 || 8
|-
| [[Уџае]] || [[Ралички Острови]] || 440 || 2
|-
| [[Утирик]] || [[Ратачки Острови]] || 433 || 2
|-
| [[ВотоУџае]] || [[Ралички Острови]] || 145440 || 42
|-
| [[ВотјеЏабат]] || [[РатачкиРалички Острови]] || 86695 || 81
|-
| [[Џалуит]] || [[Ралички Острови]] || 1.669 || 11
|}
 

Прегледник