Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Retrohead“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
нема опис на уредувањето
Ако не престанеш со своето тролување ќе побарам да те казнат... Меѓу другото... статиите не ти се умерени, односно две или повеќе гледишта, со други зборови правиш класична пропаганда...--[[User:Dalco26|Еден Македонец]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 19:01, 2 мај 2017 (CEST)
:Сите гледишта се застапени. [[Тиранска платформа (2017)|Ова]] е пример за пропаганда.--[[User:Retrohead|Retrohead]] <small>([[User talk:Retrohead|разговор]])</small> 19:03, 2 мај 2017 (CEST)
::Упад во собрание... демек платформата била само за унапредување на албанскиот јазик... треба да ги кажеш сите гледишта, на сите чинители...--[[User:Dalco26|Еден Македонец]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 19:06, 2 мај 2017 (CEST)
 
Упад:::Имам водесетина собрание...FA демектука платформатаи билана самоанглиската завики, унапредувањезнам накако се албанскиотпишуваат јазик..статии. требаТвоето даполитичко гимислење кажешзадржи ситеси гледишта,го наза сите чинители..себе.--[[User:Dalco26Retrohead|Еден МакедонецRetrohead]] <small>([[User talk:Dalco26Retrohead|разговор]])</small> 19:0607, 2 мај 2017 (CEST)

Прегледник