Прејди на содржината

Разговор со корисник:Purbo T: Разлика помеѓу преработките

Вашата сметка ќе биде преименувана
Нема опис на уредувањето
 
(Вашата сметка ќе биде преименувана)
 
 
[[Image:redirectltr.png]]<big><b>[[:ksh:Medmaacher Klaaf:Purodha]]</b></big>
 
== Вашата сметка ќе биде преименувана ==
 
<div class="plainlinks mw-content-ltr" lang="mk" dir="ltr">
 
Здраво,
 
Развојната екипа на Фондацијата Викимедија врши извесни измени во работењето на сметките како дел од постојаните напори да им понудиме подобри алатки на корисниците. Со овие промени ќе добиете едно исто име на сметката за сите викија, што ви овозможува да добиете нови можности и функции за подобро уредување и разговарање, а покрај тоа, ќе овозможи пофлексибилни кориснички дозволи за алатките. Еден од придружните ефекти на измените е тоа што секој корисник ќе мора да има само по една сметка, што ќе важи за сите 900 викија на Викимедија. Повеќе информации ќе најдете во [[m:Special:MyLanguage/Single User Login finalisation announcement|соопштението]].
 
Нажалост, вашата сметка се коси со друга, која исто така го носи името „Purbo T“. Ова ќе пречи на пристапот, и затоа мораме да се осигураме дека во иднина двајцата ќе бидете во можност да ги користите Викимедиините викија. За оваа цел, вашата сметка ќе ја преименуваме во „Purbo T~mkwiki“ во април 2015 г. Истото важи за низа други сметки.
 
Сметката ќе ви работи како досега, и на неа ќе се задржат сите уредувања што сте ги направиле досега. Меѓутоа, ќе мора да ја користите новата сметка (име) кога ќе се најавувате. Ако не ви се допаѓа новозададеното име, можете да побарате повторно преименување користејќи го [[Special:GlobalRenameRequest|овој образец]].
 
Се извинуваме за непријатностите.
 
Ваш,<br />[[m:User:Keegan (WMF)|Кеган Петерцел]]<br />Врски со заедницата, Фондација Викимедија
</div> 04:46, 18 март 2015 (CET)
<!-- SUL finalisation notification -->