Централно Конго: Разлика помеѓу преработките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Нема измена во големината ,  пред 8 години
с
|-
| [[Инга (ДР Конго)|Инга]]|| Долна Река || Чела || 10.417 || {{coord|5.65|S|13.65|E|type:city|format=dms|name=Инга}}
|-
| [[Кисанту]]|| Лукаја || Касангулу || 77.797 || {{coord|5.13|S|15.07|E|type:city|format=dms|name=Кисанту}}
|-
| [[Касангулу]]|| Лукаја || Касангулу || 30.724 || {{coord|4.58|S|15.18|E|type:city|format=dms|name=Касангулу}}
|-
| [[КисантуКимвула]] || Лукаја || КасангулуКимвула || 77.797 || {{coord|5.13717412|S|15.07962191|E|type:city|format=dms|name=КисантуКимвула}}
|-
| [[Кимпесе]]|| Катаракт || Сонгоголо || 53.660 || {{coord|5.55|S|14.43|E|type:city|format=dms|name=Кимпесе}}
|-
| [[КимвулаКинзау-Мвуете]] || ЛукајаДолна Река || КимвулаЧела || 17.870 || {{coord|5.71741248|S|1513.96219128|E|type:city|format=dms|name=КимвулаКинзау-Мвуете}}
|-
| [[Кинзау-МвуетеКисанту]]|| Долна РекаЛукаја || ЧелаКасангулу || 1777.870797 || {{coord|5.4813|S|1315.2807|E|type:city|format=dms|name=Кинзау-МвуетеКисанту}}
|-
| [[Лукула]]|| Долна Река || Лукула || 31.394 || {{coord|5.38|S|12.95|E|type:city|format=dms|name=Лукула}}

Прегледник