Корисник:INkubusse/Мудрости: Разлика помеѓу преработките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
с
I decided I didn't want all this crap
с (поправка)
с (I decided I didn't want all this crap)
 
mhm
<h2 style="padding:3px; background:red; color:yellow; text-align:center; font-size:90%; margin-bottom:5px;margin-top:0;">'''iNkubusse''' - мудрости и слично</h2>
 
*[[Корисник:Tjuha|Артјом]] says: Лажеш ко руските вести.
*'''12 работи со кои само Македонија може да се пофали:''' (многу интересно!)
# Македонија е единствената земја во светот која изгуби една војна (која не смееше да ја нарече војна) затоа што не смееше да возврати со сите расположливи сили.
# Македонија е единствената земја во Европа во која претставници на една американска воена агенција ги извлече опколените терористи и со климатизирани автобуси без да го предадат оружјето ги превезе во друго село за таму мирно да си пукаат по свадби...
# Македонија е единствената земја во светот која мораше да потпише т.н. Рамковен договор со терористичките сили кој подоцна беше преточен во уставот. Додека во сите држави со значителен процент малцинство се јакне кохезијата на нацијата, кај нас таа се разнебитува.
# Македонија е единствената земја во Европа, во која претставниците на најголемото малцинство имаат далеку поголеми права од мнозинството во апсолутно секој поглед. Единствениот потребен услов за вработување ти е националноста пријателе. Ако си Албанец – пеки, ако не, џа курафте! Дополнување: погледнете го примерот со Естонија. Таму руското малцинство е 25% од целото население. Пред неколку месеци естонските власти го преместија споменикот на Црвената армија и никому ништо. Не појдоа ни Боли Мен, ни Хавиер Солајна за да ги искараат поради тоа.
# Македонија е единствената земја во Европа, каде што дел од територијата е окупирана од терористичко-екстремистички банди и таа територија е непристапна за македонските граѓани. Замисли си ја следнава научно-фантастична филмска сцена: Си шеткаш така среде Шипковица, си ја потпевнуваш „Народе македонски, со какви идеи си ти...“ и си вееш македонско знаме. Притоа, замисли си, остануваш жив барем 36 минути, а?
# Македонија е единствената земја во Европа во која поранешни терористи, обвинети за повеќе случаи за злосторства против човештвото, како на пример врзување на двајца работници за столб во мотел и негово минирање, киднапирање на 12 недолжни граѓани меѓу кои двајца штотуку венчани (Македонска крвава свадба, ви текнува?), и уште неколку кукавички дејства –веднаш подоцна влегоа во македонската влада, а денес во опозиција со сите сили се трудат да го запрат развојот на „славомакедонската окупаторска држава“.
# Македонија е единствената држава во светот чии граѓани ни малку не се обидоа да го спречат ова погоре.
# Македонија е единствената земја во светот во која зборот „дијалог“ на многумина им ги пука мадлаците, им предизвикува алергија, тегоби во стомакот, гадење, па се до повраќање. Ваквите случаи веќе влегоа во медицината под терминот дијалогобетис гадорум пичкумајчингитис, а заболените од оваа се почеста болест воглавно страдаат од горенаведените нус појави, но има и уште потешки случаи во кои се забележува екстремна депресија која прво се јавува со потребата за пцуење, дерење и спецификата: бричење со зелено џамче, а најчесто завршува трагично со самоубиство.
# Македонија е единствената земја во Европа за која важат некои eксклузивни правила како услови за влез во ЕУ и НАТО. Така, македонските граѓани ќе треба да се откажат од националниот идентитет и трошката гордост (ако воопшто ја имаат) и да соработуваат со петтоколонашките елементи со цел да влеземе во ЕУ и НАТО. Добро, ќе влеземе во ЕУ, но дали ќе останеме во Македонија? Дел од албанските политички сили константно и нескриено работат на идејата федерална бинационална Македонија со два ентитети, а во поголемиот дел вакви потези имаат голема поддршка од една голема македонска партија. Само за потсетување, тоа е рушење на уставниот поредок и велепредавство. Но тоа во некоја нормална земја. А, Македонија е единствената земја во светот...
# Македонија е единствената земја во светот во која дебили како Оли Рен со коефициент на интелигенција колку просечна температура во Камчатка, можат да бидат фраери и да ги засмеваат уште подебилните новинари кои дремат како мисири и мисирки, а останатите амбасадори да имаат функција на губернатори и претседатели на надзорен одбор.
# Македонија е единствената земја во светот која ја имаше легендата Тоше Проески. Но не за долго! За сто години Бугарите ќе тврдат дека Тоше бил Б`лгарин, за 300 Албанците ќе велат дека бил Албанец, а за 1000 Грците ќе го сторат Грк. За две илјади години, Македонците ќе се прашуваат дали бил Македонец и нема да смеат да му изградат споменик за да не ги нарушат добрососедските односи со Грција!
# Македонија е единствената земја во светот во која на голем дел од нејзините граѓани горенапишаниот текст ќе им личи на типична националистичка пропаганда со „бескрајно лоши последици по судбината на земјата и нејзината евроатлантска идина“.
 
* May the Source be with you!
* There are 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.
* I don't trust anything that bleeds for five days and doesn't die.
*''A'': Ah you see I wouldn't always trust Wikipedia as it is edited by people.<br>''B'': I hear Brittanica is edited by manatees.
* I'm no gynecologist, but I'll take a look.
* My mission is to fuck<!--- Википедија не е цензурирана!---> all emo chicks before they cut themselves.
* The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
* My penis is so big, that if I laid it out on a keyboard, it would go all the way from A to Z.
* Сѐ што кажувам е лага.
* Дали одговорот на ова прашање е „не“?
* 67% of girls are stupid, but I belong with the other 13%.
* Once upon a midnight dreary, while I pron surfed, weak and weary, over many a strange and spurious site of ''hot xxx galore'', while I clicked my favourite bookmark, suddenly there came a warning, and my heart was filled with mourning, mourning for my dear amour, "''Tis not possible!''", I muttered, "''give me back my free hardcore!''". Quoth the server "''404''".
* What the fuck is WTF?
* ''Girl'': i luv guyz where would they be wifout us gals???<br>''Guy'': Still in the Garden Of Eden you gullible bitch.
* <''frank''> can you help me install GTA3?<br><''knightmare''> first, shut down all programs you aren't using<br>''frank has quit IRC. (Quit)''<br><''knightmare''> ...
* ''A'': WTF is a palindrome<br>''B'': No, it's not dude.
* Capitalization is the difference between "I had to help my uncle Jack off a horse.." and "I had to help my uncle jack off a horse.."
* (''morganj''): 0 is false and 1 is true, correct?<br>(''alec_eso''): 1, morganj<br>(''morganj''): bastard.
*<''Sigurd''> a sprite is anything not static<br><''SRElysian''> a sprite is a variable object<br><''SRElysian''> be it 2d or 3d<br><''TorMuck''> a sprite is a fucking soda<br><''TorMuck''> you god damn geekass bastards
* Real life should have a fucking search function, or something. I need my socks.
* I wish my lawn was emo, so it would cut itself.
* <''Raize''> can you guys see what I type?<br><''vecna''> no, raize<br><''Raize''> How do I set it up so you can see it?
* ''A'': You need to learn how to figure out stuff yourself.<br>''B'': How do I do that?
* Tetris is so unrealistic!
* "Male masturbation is a personal turn off for me. As a single woman, I'm especially looking for a man who doesn't masturbate, even while he's single." - GOOD LUCK, BITCH.
* Heres the history of our medicine:
:"I have a sore throat."
:2000 BC : "Eat this root"
:1200 AD : "That root is heathen, say this prayer."
:1500 AD : "That prayer is superstition, drink this elixir."
:1800 AD : "That elixir is snake oil, Take this pill."
:1900 AD : "That pill is ineffective, Take this antibiotic."
:2000 AD : "That antibiotic is artificial, Here why dont you eat this root."
* "There is no language wherein a double positive can form a negative." - "Yeah... Right..."
*''A'': "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin<br>''B'': WTF? Begets isn't a word. Quit trying to make up words, fuckface.
* "For all of you reporting a score more than 100 as your IQ, lol at you. How can you possibly score more than 100%? I'm very happy with my score of 89.
* Roses are red, violets are blue, I'll fuck you with a rake!
* I spent a minute looking at my own code by accident. I was thinking "What the hell is this guy doing?"
* Најсигурен компјутер во светот е оној што не е приклучен на интернет. Затоа го препорачувам ''on.net''.
* According to the State of New Jersey, medical schools in my country suffer from not being from this country. -Foreign Chick in the United States
 
<!--- Слободно додадете нешто, ако ми се допадне, ќе го задржам --->

Прегледник