Разлика помеѓу преработките на „Африкански куп на нации 2008“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
{{фудбалкутија
|датум=[[23 јануари]] [[2008]]</br>17:00
|тим1=[[Тунис]] [[Слика:Flag of Tunisia.svg|25п]]{{З-ТУН}}
|резултат=2 – 2<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95947&ma=19&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{СЕН}}
{{фудбалкутија
|датум=[[23 јануари]] [[2008]]</br>19:30
|тим1=[[ЈАР]] {{З-ЈАФ}}
|тим1=[[Јужноафричка Република]] [[Слика:Flag of South Africa.svg|25п]]
|резултат=1 – 1<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95952&ma=20&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{АНЛз}}
{{фудбалкутија
|датум=[[27 јануари]] [[2008]]</br>17:00
|тим1=[[Сенегал]] [[Слика:Flag of Senegal.svg|25п]]{{З-СЕН}}
|резултат=1 – 3<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95828&ma=21&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{АНЛз}}
{{фудбалкутија
|датум=[[31 јануари]] [[2008]]</br>17:00
|тим1=[[Сенегал]] [[Слика:Flag of Senegal.svg|25п]]{{З-СЕН}}
|резултат=1 – 1<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=96204&ma=24&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{ЈАР}}

Прегледник