Разлика помеѓу преработките на „Африкански куп на нации 2008“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
{{фудбалкутија
|датум=[[21 јануари]] [[2008]]</br>17:00
|тим1=[[Нигерија]] [[Слика:Flag of Nigeria.svg|25п]]{{З-НГА}}
|резултат=0 &ndash; 1<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95823&ma=7&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{ОБС}}
{{фудбалкутија
|датум=[[21 јануари]] [[2008]]</br>19:30
|тим1=[[Мали]] [[Слика:Flag of Mali.svg|25п]]{{З-МАЛИ}}
|резултат=1 &ndash; 0<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95824&ma=8&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{БЕН}}
{{фудбалкутија
|датум=[[25 јануари]] [[2008]]</br>17:00
|тим1=[[БСК]] {{З-БСК}}
|тим1=[[Обала Слоноваче]] [[Слика:Flag of Cote d'Ivoire.svg|25п]]
|резултат=4 – 1<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95827&ma=9&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{БЕН}}
{{фудбалкутија
|датум=[[25 јануари]] [[2008]]</br>19:30
|тим1=[[Нигерија]] [[Слика:Flag of Nigeria.svg|25п]]{{З-НГА}}
|резултат=0 – 0<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=96021&ma=10&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{МАЛИ}}
{{фудбалкутија
|датум=[[29 јануари]] [[2008]]</br>17:00
|тим1=[[Нигерија]] [[Слика:Flag of Nigeria.svg|25п]]{{З-НГА}}
|резултат=2 – 0<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95826&ma=11&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{БЕН}}
{{фудбалкутија
|датум=[[29 јануари]] [[2008]]</br>17:00
|тим1=[[БСК]] {{З-БСК}}
|тим1=[[Обала Слоноваче]] [[Слика:Flag of Cote d'Ivoire.svg|25п]]
|резултат=3 – 0<br>[http://www.cafonline50.com/?lng=1&module=resultats_national&rub=1&div=1&res=95825&ma=12&CmpetPere=0&cmpt=0 (Извештај)]
|тим2={{МАЛИ}}
8.348

уредувања

Прегледник