Корисник:Toci: Разлика помеѓу преработките

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Додадени 210 бајти ,  пред 14 години
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
<div style='float:right;border:black 1px;margin-left:1px;margin-right:10px30px;margin-top:10px1px;margin-bottom:1px;'>
{{вавилон-7|mk|en-5|sr-4|hr-3|bs-4|bg-2|sv-3|}}
 
{| cellspacing='1' style='width:180px255px;background:yellow;border:solid #FFCC00 1px;:margin-top:3px;margin-bottom:3px;'
Тоци е скратено име од Тодор. Роден сум 1976 во Скопје, имам дипломирано на Архитектонскиот факултет во Скопје во 2003. Во 2007 магистрирав одржлива инфраструктура и инжинерство на животната средина на Кралскиот институт на технологија во Стокхолм, во Шведска од каде ги пишувам статиите.
 
Е-пошта за контакт тоци(мајмунче)он.нет.мк.
 
<div style='float:right;border:black 1px;margin-left:1px;margin-right:10px;margin-top:10px;margin-bottom:1px;'>
 
{| cellspacing='1' style='width:180px;background:yellow;border:solid #FFCC00 1px;:margin-top:3px;margin-bottom:3px;'
| style="width:45px;height:45px;background:yellow;text-align:center;font-size:14pt;" | [[Слика:Flag_of_Macedonia.png|60px]]
| style="font-size:8pt;text-align:center;padding:4pt;line-height:1.25em;" | Корисникот е [[Македонци|<span style='color: black'>Mакедонeц</span>]].
|}
 
{| cellspacing='1' style='width:180px255px;background:#000000;'
| style="width:45px;height:45px;background:#000000;text-align:center;font-size:14pt;" | [[Слика:Gravura1594.gif|60px]]
| style='font-size:8pt;color: white;text-align:center;padding:4pt;line-height:1.25em;' | Корисникот е [[Скопје|<span style='color: white'>скопјанец</span>]].
|}
 
{| cellspacing='0' style='width:180px255px;background:gold;border:solid #FFCC00 1px;margin-top:3px;margin-bottom:3px'
| style='width:60px;height:60px;background:gold;text-align:center;font-size:14pt' | [[Слика:Dont_you_fyrom_me.png|60px]]
| style='font-size:8pt;text-align:center;padding:2pt;line-height:1.25em' | Корисникот се залага за употреба на уставното име на '''[[Република Македонија|<span style='color: black'>Република Македонија</span>]]'''.
|}
 
{| cellspacing='0' style='width:180px255px;background:white; border:solid #000000 1px'
| style='width:60px;height:60px;background:white;text-align:center;font-size:14pt;' | [[Слика:ChristianEyeOfProvidence.png|60px]]
| style='font-size:8pt;text-align:center;padding:4pt;line-height:1.25em;' | Корисникот е ''' [[архитект|<span style='color:DarkRed'>архитект</span>]]'''.
|}
 
{| cellspacing='1' style='width:180px255px;background:#000000;3px;margin-top:3px;margin-bottom:3px'
| style="width:45px;height:45px;background:#000000;text-align:center;font-size:14pt;" | [[Слика:The Earth seen from Apollo 17.jpg|60px]]
| style="font-size:8pt;color:white;text-align:center;padding:4pt;line-height:1.25em;" | Корисникот се залага за соживот со '''[[Земја|<span style='color: white'>планетата Земја</span>]]'''. Рециклирајте, поправајте, штедете и мислитемислете на генерациите што доаѓаат.
|}
 
{| cellspacing='0' style='width:222px;background:white; margin-top:3px; border:solid Aquamarine 1px'
| {{Корисник mk}}{{Корисник en-5}}{{Корисник sr-4}} {{Корисник hr-3}} {{Корисник bs-4}}{{Корисник bg-2}}{{Корисник sv-3}}
|}
 
</div>
 
Тоци е скратено име од Тодор. Роден сум 1976 во Скопје, имам дипломирано на Архитектонскиот факултет во Скопје во 2003. Во 2007 магистрирав одржлива инфраструктура и инжинерство на животната средина на Кралскиот институт на технологија во Стокхолм, во Шведска од каде ги пишувам статиите.
 
Е-пошта за контакт тоци(мајмунче)он.нет.мк.
287

уредувања

Прегледник